سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: آقای هاشمی پشتوانهای برای مردم، رهبری و نظام بودند و امروز این سه رکن پشتوانه مهمی را از دست دادهاند که برای جبران آن باید تلاش کنیم.
به گزارش جماران، حسین مرعشی در اولین کنگره استانی حزب کارگزاران سازندگی ایران در خراسان رضوی که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: گسترش و تقویت حزبی که در جهت تفرقه جبهه اصلاحات فعالیت کند مد نظر ما نیست و گسترش حزب به عنوان جزیی از جبهه اصلاحات بعنوان یک ابزار و وسیله برای تقویت جبهه اصلاحات مورد نظر است.
وی با بیان اینکه حزب کارگزاران سازندگی یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین حزب های اصلاح طلبی ایران است، عنوان کرد: اذعان داریم که هیچ حزبی به تنهایی در جبهه اصلاحات مخاطب کافی ندارد ولی جبهه اصلاحات به عنوان یک جبهه فراگیر و وسیع که دارای سابقه روشنی می باشد دارای مخاطبان کافی و لازم است.
رییس کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه کارگزاران اولین حزبی است که در اساسنامه کنگره های استانی را پیش بینی کرده، گفت: کنگره های حزب در تمامی استان ها از دی ماه آغاز شده و تا بهمن ماه در تمامی استانها برگزار خواهد شد.
مرعشی گفت: باید از اختیارات استان ها در جهت هم افزایی بیشتر حزب و معرفی چهره های قوی تر استفاده شود، چنانچه نتوانیم در داخل حزب تعلقات و منافع شخصی را کنار بگذاریم و کار جمعی را تقویت نماییم در جامعه و انتخاباتها به هیچ عنوان نمیتوانیم موفق عمل کنیم.
وی ادامه داد: خویشتنداری و تقوای واقعی را در کنار رقابت حزبی میبایست حفظ کنیم و از رقابتها برای بهتر و قویتر شدن حزب استفاده کنیم، اینطور نباشد که باند بازی و کش مکشهای شخصی سبب تضعیف حزب شود.
مرعشی با بیان این مطلب که کنگره ابزاری است که می تواند به ارتقای حزب کند و یا منجر به اضمحلال حزب شود، خاطرنشان کرد: اگر در راستای تقویت حزب گام برنداریم، پس از چند سال ظرفیتهایی را از دست خواهیم داد.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران ضمن بیان این مطلب که آینده نظام و کشور موضوع اصلی فعالیت جبهه اصلاحات است، اظهار کرد: بر اساس آن چه که در محضر حضرت امام(ره)، رهنمودهای مقام معظم رهبری، سیره و منش آقای هاشمی و خردورزی آموختیم نمیتوانیم از سیاست ورزی غفلت نماییم.
مرعشی با بیان اینکه هیچ خدمتی از سیاست خوب و سیاست ورزی ملی و دینی مهم تر نیست، گفت: فرار از سیاست، بی توجهی به رفتار حکام و واقعیتهای حکومت، ملتها را به زمین میزند.
وی با اشاره به سرنوشت عراق پس از سقوط صدام و سیاستهای ماهاتیر محمد در مالزی بیان کرد: یک سیاست مدار با سیاست های غلط کشور را چنان زمین خواهد زد که بعد از دهها سال هنوز عراق رنگ آرامش را ندیده است و سیاست مدار عاقل همچون ماهاتیر محمد کشور مالزی را بدون منابع سربلند می کند.
مرعشی افزود: اگر امروز مشکل کمبود رفاه داریم، شاخصهای کشور متناسب با فرهنگ و تاریخمان نیست، مردم از فقر رنج میبرند و حاشیه نشینی شهرها را شاهد هستیم نتیجه برخی سیاستها است و نمیشود در چنین جامعهای فردی دلسوز مردم باشد اما به سیاست ورزی اهمیت ندهد.
وی با اشاره به درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: جامعه باید قدرت ساختن، پرداختن و رشد دادن شخصیتها را داشته باشد، همچنین تشکل ها باید قوی باشند تا بتوانند خلاها را پر کنند.
مسئول دفتر رییس جمهور در دولت آیت الله هاشمی بیان کرد: گاهی فشارها علیه آقای هاشمی بسیار زیاد می شد تا حدی که ما جوانترها خسته میشدیم و به ایشان پیشنهاد رها کردن عرصه سیاست را ارائه می کردیم اما آقای هاشمی هیچ زمانی این عافیت طلبی را نپذیرفتند.
مرعشی ادامه داد: آقای هاشمی در سال ۱۳۵۳ زمانی که به قصد بررسی انجمن های اسلامی در آمریکا و اروپا از کشور خارج شدند و نهایتا در عراق حضرت امام را ملاقات کردند، قبل از برگشتن متوجه شدند که ساواک در تمام سفر ایشان را تعقیب می کرده و به محض ورود ایران زندانی خواهند شد، اما بازهم آقای هاشمی در برگشت به ایران لحظه ای تردید نکردند، سخت ترین شکنجه را تحمل کردند اما ساواک نتوانست اطلاعاتی از ایشان بگیرد.
وی با بیان اینکه آیتالله هاشمی رفسنجانی در طول زندگیشان ظرفیت بالایی را نشان دادند، اظهار کرد: در تاریخ سیاسی ایران سیاست مدار حرفهای همچون ایشان خیلی کم داریم.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: آقای هاشمی پشتوانهای برای مردم، رهبری و نظام بودند و امروز این سه رکن پشتوانه مهمی را از دست دادهاند که برای جبران آن باید تلاش کنیم.
مرعشی افزود: آقای هاشمی با صبر و تحمل خود مسیر پیشرفت کشور را هموار کرد و با گذشت توانست مخالفین خود را به موافقین خود تبدیل کند.
وی تصریح کرد: دو سال گذشته یکی از بزرگان در دیدارشان با آقای هاشمی عنوان کردند که مواضع شما رادیکال شده است، آیت الله رفسنجانی در پاسخ به ایشان گفتند که مردم کدام طرف هستند؟ آیا نظام بدون مردم حفظ میشود؟ اگر اکنون حرفی می زنم به خاطر همراهی با مردمی است که نظام را آنها به وجود آوردهاند و تنها مردم میتوانند نظام را حفظ کنند.
مرعشی خاطرنشان کرد: آقای هاشمی معتقد بودند که جمهوری اسلامی ایران همانند یک بیضی دو کانون دارد که اسلام و مردم آن را تشکیل می دهند و هیچوقت نظام را همانند دایرهای با یک کانون نمیدید.
سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: باید تلاش کنیم که فعالیتهای ما در حزب حامل اندیشه ها، رفتار و منش آقای هاشمی باشد و از افراط و تفریط باید پرهیز کنیم.
مرعشی ادامه داد: یک نظام سیاسی در کشور داریم که هرچند انتقاداتی به آن وارد است اما مثل یک چتر امنیتی و حفاظ کلی کشور را محافظت می کند و باید مراقب آن باشیم و از آن دفاع کنیم. دفاع ما از جمهوری اسلامی ایران شکلی نیست و به لحاظ محتوایی نیز باید از آن دفاع کنیم. این میراث آقای هاشمی است و ما میراث دار این مرد بزرگ هستیم.
وی عنوان کرد: آقای هاشمی فوق العاده نسبت به بیت المال حساس بودند و در دوره ریاست جمهوری شان در هدایای اهدایی به سفیرها، روسای جمهور و سایر مقامات خارجی نیز از هدایای گران قیمت استفاده نمی کردند و می گفتند همین که بر روی هدیه درج می شود هدیه رییس جمهور ایران ارزشش بسیار بالا است.
مرعشی بیان کرد: در زمان آقای خاتمی سدی در دولت تاجیکستان توسط مهندسین ایرانی ساخته شد و دولت تاجیکستان که دولت ثروتمندی هم است ۱۵۰ میلیون دلار از ایران وام گرفته بود، رییس جمهور دولت دهم آقای احمدی نژاد که برای افتتاح این سد به تاجیکستان رفتند در نطقشان گفتند که این هدیهای از جانب ملت ایران به شما است، از آن روز دیگر تاجیکها قسط وامهای خود را پرداخت نمیکنند و میگویند رییس جمهور شما به عنوان هدیه این را به ما داده است. چنین افرادی مظهر دفاع از حقوق مردم و آقای هاشمی مظهر ریخت و پاش شدند.
وی تصریح کرد: به هر حال آقای هاشمی دیگر در بین ما نیستند اما مسئولیت ما همچنان باقی است و باید برای ارتقا، ساخت و آبادانی ایران تلاش کنیم. این مهم با سیاست ورزی خرمندانه ملی و اسلامی محقق خواهد شد.