تفاهمنامه همکاری آستان قدس رضوی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور توسعه و تقویت تعاملات علمی و پژوهشی در عرصه اقتصاد دانش بنیان عصر پنجشنبه طی مراسمی با حضور تولیت آستان و معاون رئیس جمهوری در مشهد امضا شد.

 

 

به گزارش جماران ،تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم در محل تالار ولایت حرم مطهر امام رضا(ع) گفت: سرمایه حقیقی برای هر مجموعه ‌ای فکر و اندیشه خلاقانه نیروهای انسانی است و وجود افراد جوان، توانمند و مستعد نعمتی برای کشور است که باید مسئولان با برنامه ‌ریزی شرایط استفاده مطلوب از این ظرفیت ها را فراهم آورند.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی افزود: تسهیل شرایط تشرف زائران با هزینه کم و آسان و فراهم آوردن فضای زیارتی توام با آرامش و سرشار، از موضوع های است که باید با پشتوانه علمی همراه باشد زیرا در این صورت می توان خدمات مطلوبتری به زائران عرضه کرد.
وی ادامه داد: حفظ ارتباط با زائران پیش از و هنگام زیارت و پس از آن بسیار حائز اهمیت است و می توان برای تعمیق معنویت زیارت از فناوری ها بهره گرفت که در این زمینه نیازمند اندیشه های نو و حرکت علمی هستیم.
تولیت آستان قدس رضوی ورود به اقتصاد دانش بنیان را یک ضرورت برای کشور توصیف و بیان کرد: این آستان در ساماندهی وضعیت اقتصادی خود این نوع رویکرد را در اولویت قرار داده است. 
وی گفت: در حوزه سلامت نیز برخی داروهای بیماریهای خاص با هزینه های گزاف از خارج وارد می شود لذا ورود به عرصه تولید داروهای مورد نیاز بیماران با بهره گیری از فناوری های جدید به منظور گره گشایی از کار مردم ضروری به نظر می رسد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: توجه به علوم زیست فناوری و کشاورزی از عرصه هایی است که می تواند گره گشایی بسیاری از مشکلات کشور باشد و وجود حرم مطهر موهبتی است که اقشار مختلف مردم با برخورداری از سطوح علمی مختلف را می توان گرد هم آورده و از این ظرفیت برای رفع مشکلات و تعالی کشور بهره گرفت.
وی بر لزوم فرهنگ سازی برای ورود به عرصه علوم نوین تاکید و بیان کرد: باید ابتدا لزوم استفاده از آن برای کارکنان و لایه‌ های مختلف مدیریتی تبیین شود و حس نیاز در آنان بوجود آید زیرا در غیر این صورت هیچگاه تحرک اقتصادی مبتنی بر علم بوجود نمی آید.
تولیت آستان قدس رضوی همچنین بیشترین درخواست مردم از آستان را مربوط به اشتغال اعلام و بیان کرد: ناتوانی در پاسخ به این مطالبه یکی از دردهای آستان قدس است لذا باید اقدامات اساسی در این حوزه انجام شود و در این خصوص آستان قدس رضوی در کنار دولتمردان برای اشتغالزایی از هیچ کمکی فروگذاری نمی کند.
وی افزود: یکی از اهداف اصلی آستان قدس رضوی برای ورود به اقتصاد دانش بنیان ایجاد زمینه های اشتغال برای جوانان است. تلاش می شود شرایط اشتغال در شرکتهای تابعه آستان قدس با مطالعه و استفاده از نیروهای متخصص فراهم شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز در این مراسم گفت: سرمایه حقیقی در اقتصاد دانش بنیان فکر و اندیشه انسانهاست لذا غرب از هر وسیله ای برای جذب جوانان با استعداد و نخبه کشورمان تلاش می کند و جای تاسف است که آنچنان که باید خواسته های جوانان را مورد توجه قرار نمی دهیم.
سورنا ستاری افزود: آستان قدس رضوی با ورود به عرصه اقتصاد دانش بنیان می تواند پایگاهی برای تبدیل ایده ها به محصول ایجاد کند و هرچه در جذب مغزها و استعدادهای برتر موفقتر عمل شود شاهد رشد بیشتری خواهیم بود.
در این جلسه تفاهمنامه همکاری آستان قدس رضوی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط دکتر فرهاد رهبر دبیر کارگروه اقتصادی آستان قدس رضوی و دکتر علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضاء رسید.
بر اساس این تفاهمنامه مقرر شد با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زمینه عرضه و تقاضا علوم نوین و کاربردی در آستان قدس رضوی و شرکتهای تابعه ایجاد شود و در حوزه‌های علوم پزشکی، کشاورزی و تولیدات صنعتی تعاملات و همکاریها فی ما بین توسعه و افزایش یابد.

منبع:ایرنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.