انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به تأکیدات رئیسی رئیس‌جمهور در این رابطه پرداخت که احترام به قوانین موجود و لازم الاجرا بودن آن‌ها ضروری است و همه در پناه قانون به امنیت می‌رسند. وی ضمن احترام به دغدغه مردم انقلابی و متدینین و خانواده معظم شهدا گفت بی‌حجابی قطعاً جمع خواهد شد. رئیس جمهور در مورد روش‌ها نیز تأکید داشت که برای گروه‌های غافل و ناآگاه روش‌های فرهنگی و برای جریانات سازمان یافته که دنبال بر هم ریختن قانون و نظام اجتماعی و اخلاق و ارزش‌ها هستند طبق قانون برخورد می‌شود و برنامه‌ریزی‌های جدید برای تدوین قانون در مجلس شورای اسلامی به‌منظور تغییر در روش‌ها است نه تغییر در ارزش‌ها.

به گزارش جماران؛ از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهصد و چهل و پنجمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با موضوع «بحث و بررسی پیرامون لایحه عفاف و حجاب» به ریاست کبری خزعلی برگزار شد.

جلسه ۹۴۵ شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با حضور اعضا و مدعوینی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، قوه قضائیه و حقوقدانان دانشگاه تهران با موضوع «بحث و بررسی پیرامون لایحه عفاف و حجاب» برگزار شد.

در ابتدای جلسه خزعلی به بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر اینکه «بی‌حجابی حرام شرعی و سیاسی است و اینکه اگر مردم پشت پرده این برنامه‌ریزی‌ها توسط دشمنان را می‌دانستند رویگردان می‌شدند» اشاره کرد.

 

170553550

 

وی در ادامه به تأکیدات رئیسی رئیس‌جمهور در این رابطه پرداخت که احترام به قوانین موجود و لازم الاجرا بودن آن‌ها ضروری است و همه در پناه قانون به امنیت می‌رسند. وی ضمن احترام به دغدغه مردم انقلابی و متدینین و خانواده معظم شهدا گفت بی‌حجابی قطعاً جمع خواهد شد. رئیس جمهور در مورد روش‌ها نیز تأکید داشت که برای گروه‌های غافل و ناآگاه روش‌های فرهنگی و برای جریانات سازمان یافته که دنبال بر هم ریختن قانون و نظام اجتماعی و اخلاق و ارزش‌ها هستند طبق قانون برخورد می‌شود و برنامه‌ریزی‌های جدید برای تدوین قانون در مجلس شورای اسلامی به‌منظور تغییر در روش‌ها است نه تغییر در ارزش‌ها.

در ادامه امیرحسین بانکی‌پور اصلاحاتی را که در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی نسبت به لایحه عفاف و حجاب انجام شده ارائه داد و اعضاء و میهمانان جلسه ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات نسبت به لایحه عفاف و حجاب بر کافی و کامل بودن قوانین و مقررات موجود مربوط به این موضوع و عدم اجرا و نظارت دقیق و صحیح و دغدغه‌مند آنها توسط مسئولین در رده‌های مختلف کشور، تأکید کرد.

در ادامه جلسه، قضات و حقوقدانان مباحث استدلالی خود را نسبت به ضعف‌های لایحه مطرح و تأکید کردند که تغییرات و اصلاحات پیشنهادی باعث ارتقای کیفیت قانون و حفظ قوانین متقن و جامع قبلی می‌شود.

در پایان مقرر شد جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات اعضاء و مدعوین جلسه به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.