حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: هماکنون بخش آموزش و بهروزرسانی آموزش روحانیون از مهمترین دغدغههای ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش است که با پیگیریهای مدیریت محترم حوزههای علمیه کشور، برنامهریزی برای ارائه آموزشهای بهروز به روحانیون در دست اجرا است.
به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش هدف از اجرای طرح امین در مدارس را کیفیتبخشی به فعالیتهای تربیتی و تقویت اقامه نماز در مدارس برشمرد و از فعالیت ۲۰ هزار روحانی طرح امین در مدارس کشور خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد روز گذشته در نشست ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه که با حضور مدیر حوزههای علمیه کشور، نماینده ولیفقیه در استان چهارمحال و بختیاری و مسئولان و مدیران آموزش و پرورش استان برگزار شد، با اشاره به اهمیت امور تربیتی و اخلاقی دانشآموزان در مدارس و اینکه تربیت تمامساحتی مورد تاکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، گفت: طلاب و روحانیونی که وارد نظام آموزش و پرورش میشوند مکلف هستند در جهات مختلف فعالیت داشته باشند و حوزه علمیه و ستاد همکاری بین حوزه و آموزش و پرورش نیز مکلف به تامین طلبه برای آموزش و پرورش است.
وی اظهار داشت: هماکنون بخش آموزش و بهروزرسانی آموزش روحانیون از مهمترین دغدغههای ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش است که با پیگیریهای مدیریت محترم حوزههای علمیه کشور، برنامهریزی برای ارائه آموزشهای بهروز به روحانیون در دست اجرا است.
حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد به تهیه و تدوین طرح آموزشی جدید با همکاری معاونان وزیر آموزش پرورش، معاونان حوزه علمیه و سرآمدان تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: هماکنون مباحث آموزشی برای طلاب طرح امین تدوین شده است.
وی همچنین به اجرای طرحهای تربیتی از جمله معراج، اعزام مناسبتی طلاب به مدارس و سایر فعالیتهای علمی و پژوهشی در سطح این ستاد اشاره داشت.
دبیر ستاد همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از مسایلی که مورد تاکید ویژه ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش قرار گرفته، ایجاد مدارس و مهدهای غیردولتی و وابسته به حوزه علمیه و روحانیت و ساماندهی، قانونمند کردن و توسعه مدارس مسجدمحور در کشور است، افزود: ایجاد و توسعه مدارس "حبل المتین" برای استفاده از محیط حوزه و ایجاد مرکز تربیت معلم حوزه در دستور کار قرار دارد.
به گفته حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد، هماکنون بیش از سه هزار طلبه وظیفه و هفت هزار روحانی رسمی در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستند.