تقی ازاد ارمکی استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران بر خلاف داشتن رای اعضای هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران از سمت خود برکنار شده است.
به گزارش جماران؛ به نقل از خبرآنلاین، تقی ازاد ارمکی استاد و مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران از برکناری اش از مدیریت گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران خبر داد.
این استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران در سلسله نشست های « ضرورت گفتگو در زمینه و زمانه ما» گفت: بر خلاف داشتن رای اعضای هیئت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران از سمت خود برکنار و حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، جایگزین ایشان شده اند.»
دکتر تقی آزاد ارمکی در پاسخ به این سوال که آیا در شرایطی که برخی از گروه ها امکان گفتگو و تکثر آراء را از بین می برند و یا احساس نیازی به آن نمی کنند می توان همچنان به کارکرد گفتگو امیدوار بود، گفت: « بله، هیچ وقت نباید زمین بازی را ترک و میدان را خالی کرد من معتقدم راه رسیدن به جامعه ی مدنی درست، شکیبایی و ماندن در میدان است. ما باید حضور داشته باشیم و حتی اگر بارها شکست بخوریم هیچ گاه نباید عرصه را خالی کنیم. برای نمونه شخص بنده را بار ها خواستند از دانشگاه بیرون کنند اما من هیچ وقت زمین بازی را ترک نکردم. زمانی که آقای فرهاد رهبر رییس دانشگاه تهران شدند برای من پیغام فرستادند که به آقای دکتر آزاد بگویید از دانشگاه برود. نماینده ی ایشان هم به اتاق من آمدند و گفتند آقای رهبر حضور شما در دانشگاه را ضد مصالح ملی می دانند و شما بهتر است دانشگاه را ترک کنید. بنده گفتم اگر من از دانشگاه بروم آنوقت خیلی راحت از سوی شما، رادیکالیسم همه ی دانشگاه را فرا خواهد گرفت و شما آکادمی را به نفع خودتان یک دست خواهید کرد؛ خیر من سر جایم می مانم تا شما از دانشگاه بروید.
آزاد ارمکی با اشاره به اینکه تا به امروز هم به من فشار می آورند که صندلی استادی را تسلیم آن ها کنم اما من مقاومت کرده ام گفت: « اخیرا هم که بنده مجددا برای مدیریت گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران رای اوردم گفتند ما اجازه نمی دهیم شما مدیر گروه باشید و بر خلاف رای هیئت علمی، آقای پارسانیا را مدیر گروه جامعه شناسی کردند.»
این استاد جامعه شناسی افزود: «من با ایشان هم گفتگو کردم و گوشزد کردم که شما صلاحیت مدیریت این گروه را ندارید اما ایشان قبول نکردند. مرا هم نصحیت کردند که سعی کنم خوب و آرام و رفیق باشم و شلوغ نکنم. منظورم از تعریف کردن این ماجرا ها این بود که بگویم همیشه ماندن بهتر از خالی کردن عرصه است. من به عنوان استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران اگر بمانم حداقل نمی گذارم دانشگاه یک دست شود و بسیاری از اساتید دیگر آسیب ببینند در حد و توان خودم اجازه نمی دهم دانشگاه را قبضه کنند.»