معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس یازدهم گفت: اگر قرار باشد باجناق یک فردی که جزو کارگزاران نظام است، صرفا به دلیل این نسبت خانوادگی در جایی مسئولیت بگیرد، این نوعی آسیب است. مردم الان به شدت نسبت به این موضوعات حساس شدند و چنین مواردی را برنمی‌تابند.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، نماینده چابهار در مجلس یازدهم، گفت: به عقیده من «فرق» خیلی بیشتر از «فقر» دارد مردم را اذیت می‌کند و اگر مردم احساس کنند که برخی از افراد صرفا به دلیل انتصاب به مقامات وارد عرصه‌های مدیریتی می‌شوند یک تیر زهرآگین بر پیکره اعتماد مردم به مسئولان است.

معین‌الدین سعیدی نماینده چابهار در پاسخ به این سوال که «مجلس یازدهم از ابتدای آغاز به کار خود انتقادات زیادی به دولت قبل و انتصابات فامیلی داشت اما اکنون خبرهای مختلفی از انتصابات فامیلی در زمان دولت و مجلس انقلابی در فضای مجازی منتشر می‌شود، اکنون چه نظری درباره انتصابات فامیلی دارید؟»، گفت: به نظر من شاید مقایسه یک مقدار درست نباشد، ما با دولتی مواجه بودیم که برادر رئیس‌جمهور، برادر معاون اول و دختر وزیر متهم به فساد بودند؛ در نتیجه اینکه بگویند این دولت ادامه‌دهنده همان مسیر است، من آن را نمی‌پذیرم اما اتفاقاتی که رخ می‌دهد که ذائقه مردم را واقعا تلخ می‌کند.

 

«فرق» خیلی بیشتر از «فقر» دارد، مردم را اذیت می‌کند

 

وی ادامه داد: در این شرایطی که مردم با این حجم از مشکلات در حال دست و پنجه نرم کردن هستند، احساس تبعیض آن‌ها را بیش از پیش را اذیت می‌کند، به عقیده من «فرق» خیلی بیشتر از «فقر» دارد، مردم را اذیت می‌کند و اگر احساس کنند که برخی از افراد صرفا به دلیل انتصاب به مقامات وارد عرصه‌های مدیریتی می‌شوند یک تیر زهرآگین بر پیکره اعتماد مردم به مسئولان است.

نماینده مردم چابهار در مجلس اضافه کرد: موارد مصداقی را که شما اشاره کردید من نمی‌دانم اما از دولتی که خود را دولت محرومان می‌داند و من استقبال می‌کنم از رویکردهای دولت مانند سفرهای استانی که با حضور در میان مردم از نزدیک با مشکلات آشنا می‌شوند، انتظار می‌رود که پیشگام مبارزه با فساد و انتصاب تنها به دلیل نسبت فامیلی باشد.

 

انتصابی که در شهرداری تهران اتفاق افتاد، این یک اجماع عمومی در بین همه لایه‌های جامعه ایجاد کرد

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اینکه «شاهد چاق شدن دولت به دلیل تلاش افراد برای ورود نزدیکان خود به دولت یا منصوب شدن آن‌ها هستیم»، تصریح کرد: این لزوما به معنای فربه شدن دولت نیست، افرادی که جایی منصوب می‌شوند اکثراً در دولت شاغل هستند و از یک مجموعه به مجموعه دیگری منتقل می‌شوند.

وی افزود: اما اگر قرار باشد باجناق یک فردی که جزو کارگزاران نظام است، صرفا به دلیل این نسبت خانوادگی در جایی مسئولیت بگیرد، این نوعی آسیب است. مردم الان به شدت نسبت به این موضوعات حساس شدند و چنین مواردی را برنمی‌تابند. برای مثال انتصابی که در شهرداری تهران اتفاق افتاد، این یک اجماع عمومی در بین همه لایه‌های جامعه ایجاد کرد و خوشبختانه متوقف شد.

سعیدی اظهار داشت: در مجموع من فکر می‌کنم که اکنون مقداری برای قضاوت کردن درباره جزئیات و آینده انتصابات زود است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.