محمود صادقی عضو جبهه اصلاحات ایران با بیان اینکه وضعیت کنونی، وضعیت بغرنجی است، گفت: ما نمیتوانیم پیشبینی خوشبینانهای نسبت به انتخابات داشته باشیم. اصلاح طلبان با دو چالش مواجه هستند؛ چالش پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت آقای روحانی که اذهان عمومی اصلاحطلبان را مسئول این دولت میدانند که البته تا حد زیادی نیز مسئول هستند و باید تا حدی که به آنها مربوط میشود، مسئولیتپذیری داشته باشند. و همچنین چالش قهر مردم با صندوقهای رأی است چون اصلاحطلبان در شرایطی میتوانند موفق شوند که مردم اقبال داشته باشند. اگر نتوان این دو چالش را مدیریت کرد ما نمیتوانیم نتیجه خوبی از انتخابات پیش رو بگیریم.
به گزارش جماران؛ یک عضو جبهه اصلاحات ایران گفت: تجربه ثابت کرده است که اگر میزان حضور مردم در انتخابات بیش از ۵۵ درصد باشد، معمولاً اصولگرایان شانس پیروزی ندارند؛ بر همین اساس از طریق جنگ روانی و رسانهای قصد دارند کاندیدایی که امکان کسب رأی دارند را حذف کنند.
محمود صادقی در خصوص واکنش اصولگرایان به لیست ۱۴ نفره جبهه اصلاحات ایران و همچنین مصوبه اخیر شورای نگهبان، اظهار کرد: شورای نگهبان جایگاه متفاوتی دارد و ما سعی میکنیم که این نهاد را جناحی تلقی نکنیم. اما به نظر میرسد اصولگرایان در حال تلاش برای برگزاری یک انتخابات حداقلی و غیررقابتی هستند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ افزود: اینگونه تحرکات به خاطر ترس از این است که مردم به خصوص قشر میانی و خاکستری جامعه در عرصه انتخابات حاضر شوند و تجربه ثابت کرده که اگر میزان حضور مردم در انتخابات از ۴۰ درصد بالا برود و حدود ۵۵ درصد باشد، معمولاً اصولگرایان شانس پیروزی ندارند؛ بر همین اساس از طریق جنگ روانی و رسانهای قصد دارند کاندیدایی که امکان کسب رأی دارند را حذف کنند.
تایید صلاحیت افراد قابل پیشبینی نیست
وی بیان کرد: اساساً تایید صلاحیت افراد قابل پیشبینی نیست و شورای نگهبان پس از ثبت نام تصمیم گیری و بررسی خواهد کرد. بنابراین بخشی از این فضاسازیها جنگ روانی است که علیه برخی از کاندیداهای اصلاح طلب ایجاد شده است.
صادقی اضافه کرد: البته شاید برخی از این فضاسازیها به منظور اثرگذاری در تصمیم شورای نگهبان صورت گرفته باشد که امیدواریم شورای نگهبان تحت تاثیر این فضاسازیها قرار نگیرد.
نمیتوانیم پیشبینی خوشبینانهای نسبت به انتخابات داشته باشیم
صادقی با بیان اینکه وضعیت کنونی، وضعیت بغرنجی است، گفت: ما نمیتوانیم پیشبینی خوشبینانهای نسبت به انتخابات داشته باشیم. اصلاح طلبان با دو چالش مواجه هستند؛ چالش پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت آقای روحانی که اذهان عمومی اصلاحطلبان را مسئول این دولت میدانند که البته تا حد زیادی نیز مسئول هستند و باید تا حدی که به آنها مربوط میشود، مسئولیتپذیری داشته باشند. و همچنین چالش قهر مردم با صندوقهای رأی است چون اصلاحطلبان در شرایطی میتوانند موفق شوند که مردم اقبال داشته باشند. اگر نتوان این دو چالش را مدیریت کرد ما نمیتوانیم نتیجه خوبی از انتخابات پیش رو بگیریم.
این عضو جبهه اصلاحات ایران تاکید کرد: من شخصاً به انتخابات ناامید نیستم. امیدوارم از ظرفیتهایی که اصلاحطلبان دارند، استفاده شود. اگر اصلاحطلبان انسجام داشته باشند و کاندیدای اصلاحطلب صدای گویای مردم باشد و شفاف سخن بگوید و با شجاعت و جسارت مطالبات مردم را مطرح کند و محافظه کاری نکند، میتواند اعتماد مردم را تا حد زیادی جلب کند. همانگونه که ما شاهد بودیم آقای جهانگیری در انتخابات ۹۶ با یک رویکرد اصلاحطلبانه در مناظرهها به جامعه امید آفرینی کردند.