لعیا جنیدی با بیان اینکه وزارت علوم صاحب زمینها و املاک بسیاری به واسطه دانشگاههای خود بوده تاکید کرد که معاونت حقوقی رییس جمهوری در مسیر مستندسازی اموال منقول و غیرمنقول نیازمند حداکثر همکاری از سوی این وزارتخانه است.
به گزارش جماران؛ لعیا جنیدی در مراسم تکریم و معارفه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در محل این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به اهمیت جایگاه خانواده آموزش عالی در میان مسئولان و مدیران دستگاههای مختلف دولتی اظهار داشت: ارزش و جایگاه وزارت علوم و خانواده آموزش عالی کشور همواره از سوی مسئولان و مقامات مختلف کشور مورد تاکید بوده است. بخشی از این تاکید، به خاطر تعلق خاطری است که همه ما نسبت به وزارت علوم داریم چرا که هر جایی مسئولیت داشته باشیم حتماً در بازهای جزء خانواده وزارت علوم به شکل دانشجو و هیئت علمی بوده ایم.
معاون حقوقی رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود به معاونت حقوقی و امور مجلس در وزارت علوم اشاره کرد و گفت: جایگاه معاونت حقوقی در این وزارتخانه ترکیبی از کار پارلمانی و تخصص حقوقی بوده است. این ترکیب را هم در دوره حسین سیمایی صراف(معاون پیشین حقوقی وزارت علوم) هم در دوره حمیدرضا علومی یزدی(معاون پیشین حقوقی وزارت علوم) و در سابقه علی اسلامی پناه (معاون حقوقی فعلی وزارت علوم) شاهد بوده و هستیم.
جنیدی در ادامه افزود: تقاضای من از وزارت علوم همکاری هرچه بیشتر در زمینه کار مستندسازی معاونت حقوقی رئیس جمهوری است. وزارت علوم صاحب زمینها و املاک بسیاری به واسطه دانشگاههای خود بوده و معاونت حقوقی رئیس جمهوری در مسیر مستندسازی اموال منقول و غیرمنقول نیازمند حداکثر همکاری از سوی وزارت علوم است.
وی خاطرنشان کرد: انتظار مردم از بخش حقوقی دستگاههای مختلف، ارتقای حق دانستن برای جامعه است و باید به دنبال برآورده کردن این انتظار به حق مردم باشیم. اگرچه همه فصول قانون اساسی با هم برابر است اما اجازه میخواهم بگویم که از نظر من فصل سوم قانون اساسی تفوق معنوی بر دیگر فصول دارد چون از حق مردم حرف میزند و حق مردم برای ما هدف غایی است.