نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم راهکارهای قانونی برخورد ریشهای با فساد را باید تدوین کند زیرا بدون حذف فساد اقدامات اصلاحی نفوذ لازم را پیدا نمیکند. فساد را باید از ریشه خشکاند و بهویژه اگر به کوچکترین شکل آن در خود مجلس راه یافته باشد، باید بدون فوت وقت چارهجویی شود.
به گزارش جماران؛ نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم بیان کرد: مجلس باید بضاعت دولت را فراموش نکند و برای برآوردن خواستههای برحق مردم به دولت کمک کند.
سیدمصطفی میرسلیم درباره مهمترین اتفاقات و رویدادهای سال گذشته گفت: مهمترین رویداد سال ۹۸ شهادت سرباز وطن، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است زیرا آن شهادت اثبات کرد که تروریست و آدمکش واقعی دولت آمریکا و رئیس جمهوری آن است و تمام آنچه در لفافه پیمانهای ظاهراً بینالمللی مانند CFT مطرح میکنند تزویر و ترفندی است برای به دام انداختن آزادیخواهان جهان و تمام کسانی که میخواهند از زیر یوغ استکبار خود را نجات دهند.
وی با بیاناینکه شهادت سردار سلیمانی و یاران همراهش روی دیگری از ایالات متحده را نه تنها به ملت ایران بلکه به همه جهانیان نشان داد، عنوان کرد: شهادت مظلومانه و ناجوانمردانه سردار سلیمانی برای همۀ مردم ما و جهانیان اثبات کرد که هیچ اعتمادی به آمریکا و اروپا نمیتوان داشت و مشخص شد که منظور تمام آنها از کشاندن ما پای میز مذاکره چیزی جز تسلیم شدن ما نیست؛ البته این تجربهای تلخ و جانکاه ولی بسیار مهم بود که باعث ایجاد رشدو آگاهی مردم شد.
این نماینده یازدهم دوره مجلس شورای درباره آنچه در یکسال گذشته در عرصه سیاسی کشور به وقوع پیوست اظهار کرد: در عرصۀ سیاسی کشور مهمترین رخداد انتخابات مجلس یازدهم است که دو حقیقت را روشن کرد؛ نخست آنکه عملکرد ناشایست مجلس و ناکارآمدی دولت بر انگیزۀ حضور مردم در پای صندوقهای رأی مؤثر است و دولتمردان و نمایندگان باید بسیار مراقب امانتی باشند که مردم به آنها میسپارند؛ اگر این مراقبت نادیده گرفته شود به سرمایۀ اجتماعی ما لطمه وارد میشود و بدون آن سرمایۀ اجتماعی هیچ راه حلی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و اجتماعی مؤثر واقع نمیشود مگر به صورت جزئی.
وی افزود: بحث بعدی وحدت در میان اصولگرایان است؛ این وحدت موجب آرامش رأیدهندگان شد و الحمدلله مقدمات تشکیل مجلسی قوی که بتواند به طور مؤثر به مسائل مردم و مشکلات کشور بپردازد فراهم شد و این را باید قدر دانست و در ادامه بویژه در داخل خود مجلس، تقویت کرد.
میرسلیم درباره اولویتها در مجلس یازدهم گفت: مجلس یازدهم باید موجبات بازگشت اعتماد مردم را به حکومت فراهم سازد و نشان دهد که خالصانه به فکر خدمت به مردم است و لحظهای را در این راه از دست نخواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم راهکارهای قانونی برخورد ریشهای با فساد را باید تدوین کند زیرا بدون حذف فساد اقدامات اصلاحی نفوذ لازم را پیدا نمیکند. فساد را باید از ریشه خشکاند و بهویژه اگر به کوچکترین شکل آن در خود مجلس راه یافته باشد، باید بدون فوت وقت چارهجویی شود.
میرسلیم با بیان اینکه مجلس در رأس امور است، اظهار کرد: یعنی اگر در کشور فسادی باشد باید رأس آن را در مجلس جست و اگر در کشور پیشرفت و اصلاحی صورت گیرد، لاجرم از مجلس سرچشمه میگیرد؛ به این پالایش باید اولویت داد.
وی خاطرنشان کرد: البته باید به موازات مبارزه با فساد دربارۀ راه حلهای خروج از بن بست رکود و تورم و سقوط ارزش پول ملی و اشتغال جوانان و استحکام خانواده، با استفاده از سیاستهای کلی ابلاغی، اقدام فوری و مؤثر انجام داد.
این عضو حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه در سال جدید دولت و مجلس چگونه باید کشور را اداره کنند، بیان کرد: دولت و مجلس باید در این یک سالی که از عمر دولت دوازدهم باقی مانده است، مبنا را بر تفاهم بگذارند.
وی تاکید کرد: دعواهای سیاسی چه درون مجلس و چه بین مجلس و دولت از نظر مردم مردود است و البته قواعد مردمسالاری حکم میکند که دولت خود را با نظریات مجلس وفق دهد هرچند برای دولت با این سابقۀ هفت سالهای که از آن سراغ داریم، ساده نباشد، پس باید فداکاری کنند و به فکر خود و جایگاه خود نباشند و مطالبات مردم را که از زبان نمایندگانشان بیان میشود صادقانه پاسخ گویند و از آماردرمانی و تبلیغات واهی بپرهیزند.
میرسلیم بیان کرد: مجلس باید بضاعت دولت را فراموش نکند و برای برآوردن خواستههای برحق مردم به دولت کمک کند تا ان شاءالله بسرعت بن بستهایی که اغلب خودساخته است، برطرف شود و وضع معیشتی مردم سامان یابد و از فلاکت خارج شوند.
وی درباره اینکه اتحاد بین قوا چه تأثیر مثبتی روی ادارۀ کشور و وجهۀ بینالمللی ایران دارد، عنوان کرد: انسجام در بین ارکان حکومت شرط اصلی دستیابی به اهداف پیشرفت و خروج از مشکلات و دستیابی به اعتبار جهانی است.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: این انسجام و اتفاقنظر همواره مواجه با آفتهایی همچون تعارض منافع، ویژهخواری، عدم شفافیت سیاسی و مالی، زدو بند، عدم مراعات شایسته سالاری، شیفتگی نسبت به تشریفات و کسب حقوق و املاک نجومی بوده است؛ اتحاد ارکان حکومت باید برای منافع و مصالح مردم و نظام باشد و لذا به طور قاطع باید هرگونه تبانی برای دستیابی به منافع شخصی و گروهی و نیز خلاف کردن و بدتر از آن توجیه کردن تخلفات را طرد کنند؛ فقط خدا را ببینند و هیچگاه قیامت را فراموش نکنند.