رییس قوه قضاییه با اشاره به نقش دادگستری و دستگاه‌های وابسته به قوه قضائیه در توسعه اجتماعی، گفت: پیشگیری از وقوع جرم باید به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه تمام مدیران و دست‌اندرکاران قرار گیرد.

به گزارش جماران؛ رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که «تمام پرونده‌ هایی که با شکایت شخص حقیقی تشکیل و با رضایت آن بسته می‌شوند حتما باید به شورای حل اختلاف ارجاع داده شوند»، گفت: کوچکترین ناسلامتی در دستگاه قضایی بزرگ است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی ظهر امروز سوم بهمن ماه در ادامه سفر خود به یزد با حضور در جمع قضات، کارکنان دستگاه های وابسته به قوه قضائیه در استان یزد، با بیان این‌که «حفظ دارالعباده یک التزاماتی دارد که باید به آن‌ها متلزم شد»، اظهار کرد: هویت فرهنگی دارالعباده باید توسط نسل امروز این دیار حفظ و صیانت شود.

وی افزود: چالش و آسیب‌های اجتماعی یزد متناسب با دارالعباده نیست و باید برای کاهش آن‌ها برنامه‌ریزی منسجم انجام شود.

وی با بیان این‌که «کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم وظیفه تمام مسئولان و دست اندرکاران است»، گفت: مبارزه با هرگونه فساد اداری، فرهنگی و اقتصادی باید در دستور کار تمام دست اندرکاران اجرایی و نظارتی قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که «قاضی نفوذناپذیری که در یزد فعالیت می کند، قوت این استان است که باید با افتخار معرفی و حمایت شود»، تصریح کرد: عزت نفس بسیار مهم و مهمترین عامل اثرگذاری افراد است.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه و اثرگذاری آیت الله صدوقی قبل و بعد از پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: شهید صدوقی از جمله چهره‌های شاخص استان یزد است که به معنای واقعی عزت نفس و هویت دینی را نمایش داده است.

وی با بیان این‌که «استان یزد همیشه در مسائل خانوادگی، اجتماعی و قناعت الگوی دیگر استان های کشور بوده است»، تأیید کرد: باید تلاش کنیم تا دارالعباده بودن یزد به برکت تلاش مجاهدان بماند.

رئیسی در ادامه با بیان این که تمام پرونده‌ هایی که با شکایت شخص حقیقی تشکیل و با رضایت آن بسته می‌شوند حتما باید به شورای حل اختلاف ارجاع داده شوند، گفت: فعالیت قضایی باید در قوه قضائیه بررسی شوند.

وی با بیان این‌که «هیچ گونه ناسلامتی در دستگاه قضایی قابل قبول نیست»، تأکید کرد: کوچکترین ناسلامتی در دستگاه قضا زیاد است.

وی با اشاره به نقش دادگستری و دستگاه‌های وابسته به قوه قضائیه در توسعه اجتماعی، گفت: پیشگیری از وقوع جرم باید به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه تمام مدیران و دست‌اندرکاران قرار گیرد.

رئیس قوه قضائیه کاهش آسیب‌های اجتماعی را مستلزم توجه به پیشگیری از وقوع جرم دانست و بیان کرد: شوراهای حل اختلاف باید با ریش سفیدی مسائل مختلف را برطرف و مانع از ورود پرونده‌های قضایی به دادگستری شوند.

وی در پایان سخنان خود با بیان این‌که «مهربانی یکی از اصول اصلی فعالیت دستگاه قضایی است»، گفت: برخورد مناسب با مردم باید ملاک عمل کارکنان دستگاه قضا قرار گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.