رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: باید از تمامی کارشناسان و مشاورانی که درزمینهٔ بازگشت دوباره به زندگی، خانوادههای طلاق تلاش میکنند قدردانی ویژه داشت.
به گزارش جماران؛ نماینده مجلس شورای اسلامی با ذکر این مطلب که 29 درصد دستگیرشدگان فتنه در خانواده طلاق رشد کرده اند، ارتباط این دو مقوله را دارای نقش تثبیت شده دانست.
حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی ذوالنوری امروز در همایش«شروع دوباره» که در سالن مرکز فرهنگی تربیتی حضرت معصومه(س) قم برگزار شد، گفت: بازگشت دوباره به زندگی زوجهای تحت پوشش کمیته امداد که به دلایل مختلف از یکدیگر جداشده بودند امری بسیار جالب توجه است.
وی افزود: کسانی که غرق در نعمت بوده قدر دوری از نعمت را نمیدانند، اما قدرشناسی در میان افرادی که مجدداً به زندگی بازگشتهاند بیشتر است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: باید از تمامی کارشناسان و مشاورانی که درزمینهٔ بازگشت دوباره به زندگی، خانوادههای طلاق تلاش میکنند قدردانی ویژه داشت.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: امیدواریم با این اوضاع آشفته اقتصادی در مجلس بتوانیم وظایف خود را به نحو مطلوبی انجام دهیم تا این آسیبهای اجتماعی کمتر قربانی بگیرد، چراکه وجود طلاق در جامعه عمدتاً دارای ریشههای فرهنگی و سپس اقتصادی و اجتماعی است، هر فردی قبل از هر کاری باید خودش به فکر بوده و از فروپاشی خانوادهاش جلوگیری کند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن، اگر فردی کسی را بکشد گویا تمام افراد جامعه را کشته است، تأکید کرد: هر انسان جزئی از کل بوده و اگر یک نفر از بین رفت بهمثابه کشته شدن تمام بشریت است.
وی با بیان اینکه 29 درصد افرادی که در فتنه اخیر دستگیرشدهاند جزء خانوادههای طلاق و متلاشیشده بودهاند، ادامه داد: فرزندان طلاق دچار آسیبهای اجتماعی فراوانی در جامعه بوده که جبران این آسیبها بسیار سخت و دشوار است.
حجتالاسلاموالمسلمین ذوالنوری در پایان گفت: ایجاد تشکلهای مردمی برای ترک اعتیاد بسیار کارآمدتر از کمپهای دولتی است، چراکه فرد خودش رنج اعتیاد را کشیده، بهتر میتواند به همنوع خود کمک کند.