بر همین اساس در حاشیه ثبت‌نام انتخابات مجلس یازدهم در ستاد انتخابات وزارت کشور علی مطهری، نماینده فعلی تهران در مجلس شورای اسلامی، درباره دلیل عدم تمایل به اعلام هویت حزبی از طرف ثبت‌نام‌کنندگان توضیح داد.

به گزارش جماران، گفت‌وگوی کوتاه اعتمادآنلاین با مطهری را در ادامه  می خوانید:

 

*این روزها وقتی از ثبت‌نام‌کنندگان درباره حزب و وابستگی حزبی پرس‌وجو می‌کنیم اکثراً می‌گویند تصمیم گرفته‌اند به صورت مستقل در انتخابات شرکت کنند. این در حالی است که همواره چهره‌های سیاسی تاکید دارند یکی از ضعف‌های موجود در عرصه سیاسی کشور نبود احزاب قوی و تاثیرگذار است. به نظر شما چرا با وجود این، باز هم مردم تمایلی ندارند که خود را زیر پرچم احزاب و گروه‌ها تعریف کنند؟

 

به هر حال این یک واقعیت است که احزاب باید تقویت شوند.

 

*چه می‌شود که ما همیشه از تقویت احزاب صحبت می‌کنیم، اما هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم و انتخابات‌های بیشتری را پشت سر می‌گذاریم، باز می‌بینیم که اوضاع احزاب بدتر شده و نامزدها حتی حاضر به قبول هویت این احزاب هم نیستند؟

 

چون ما تا به حال احزاب قوی‌ای نداشتیم، از این رو مردم تجربه خوبی از احزاب ندارند. یا برخی از حزب‌هامانند حزب توده سرگذشت خوبی نداشتند، . اکثراً احزاب چندان هم موثر نبوده‌اند، بنابراین مردم هنوز خیلی توجهی به احزاب ندارند. اگر احزاب قوی پیدا شوند و شخصیت‌های تاثیرگذار بتوانند احزابی را تاسیس کنند و فعال باشند، قطعاً جای خود را باز می‌کنند. البته حکومت هم گاهی محدودیت‌هایی برای احزاب ایجاد می‌کند که این هم یکی از موانع رشد احزاب است.

 

*خودتان به این فکر کرده‌اید که حزبی تاسیس کنید؟

 

ممکن است، بله.

 

*نگاه‌‌تان بلندمدت است یا به زودی شاهد معرفی حزبی از طرف شما خواهیم بود؟

 

در حال بررسی هستم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.