در شرایط فعلی بیارادگی ترامپ در تصمیم گیری برای پاسخ به حملات علیه آرامکو این موضوع را نشان میدهد که ترامپ اکنون میداند توانایی ایالات متحده برای مقابله با ایران مانند گذشته نیست.
به گزارش جماران؛ فارین پالیسی در گزارشی به بررسی توان نظامی آمریکا در مقابله با ایران پرداخت.
به نقل از فارین پالیسی، نیروی دریایی آمریکا آماده نیست که با ایران رقابت کند و وارد درگیری نظامی با ایران شود. بنابراین در شرایط فعلی بیارادگی ترامپ در تصمیم گیری برای پاسخ به حملات علیه آرامکو این موضوع را نشان میدهد که ترامپ اکنون میداند توانایی ایالات متحده برای مقابله با ایران مانند گذشته نیست.
از سوی دیگر ایران در حال ارتقای توان خود است. ایران موشک «نور» را در داخل تولید کرده- که در واقع مهندسی معکوس یک نوع مدل قدیمیتر یک موشک کروز چینی است- و در شعاع بیش از ۱۰۰ مایل خطرناک است. این تابستان که تنش بین ایران و آمریکا شدت گرفت، مجموعهای از این موشکها و ناوگانی از قایقهای تندروی ایران کافی بودند تا ناو یو اس اس لینکلن را از خلیج فارس بیرون نگه دارند.
با وجودی که ارتش آمریکا ایران را یک قدرت درجه دو میداند، اما گزینههای واشنگتن در برابر آن بشدت محدود است.
در نتیجه، در حالی که تیم ترامپ در حال بررسی است که ببیند با ایران چه بکند. آن دسته از افسران آینده نگر در ارتش آمریکا که ایدههای نوآورانه داشتند، سالها درباره فرارسیدن چنین روزی هشدار میدادند افسران کنونی نیز مدام تأکید میکنند که برخی از محبوبترین و گرانقیمتترین تجهیزات جنگی نیروی دریایی ارتش آمریکا در عمل منسوخ شده است و به سختی میتواند یک اقدام حرفهای انجام دهد
نیروی دریایی آمریکا همچنان چشمان خود را به روی این واقعیت بسته که ناوهای آن به خاطر تخریب، آسیب و یا زمینگیر شدن از تکمیل مأموریتهای خود، در معرض شکست در میدان نبرد با ایران هستند.