از حملات سنگین حوثی ها با ۱۰ فروند پهپاد به مراکز مهم نفتی عربستان سعودی، تولیدات روزانه این کشور ۵۰ درصد کاهش یافته است.

هب گزارش جماران؛ پرونیوز تارنمای خبری یونانی زبان شنبه شب گزارش داد: حملات  سنگین حوثی ها  به تاسیسات نفتی عربستان خسارات فراوانی  به بار آورده است.  

بر اساس گزارش این تارنما،  پس از حملات سنگین حوثی ها با ۱۰ فروند پهپاد به مراکز مهم نفتی عربستان سعودی، تولیدات روزانه این کشور ۵۰ درصد کاهش یافته است.  

این تارنما در ادامه گزارش خود می افزاید: حملات حوثی ها به مراکز نفتی عربستان سعودی با دقت بالایی صورت گرفت و به رغم تاسیسات ضد هوایی پیشرفته در حوالی مراکز نفتی شرکت نفتی " ارامکو"، بسیار موفق آمیز بوده است.

دو مرکز نفتی عربستان که مهمترین مراکز تولید و صادرات نفت جهان است، در آتش سوختند.

 این تار نما در ادامه گزارش می افزاید: عربستان سعودی که همیشه تلاش می کند، خسارات وارده را ناچیز قلمداد کند، این بار برخلاف گذشته به رغم اعلام خسارت های سنگین این حمله به ناکارامدی پدافند پیشرفته خود اعتراف و این حمله را بزرگترین حمله کار ساز از زمان آغاز حملات ائتلاف عربی – غربی به یمن توصیف کرد.

تارنمای خبری پرونیوز در ادامه می نویسد: قطع نیمی از تولیدات عربستان سعودی به معنای ۵ درصد کل تولید روزانه جهانی نفت است که قطعاً برای اقتصاد جهان و عربستان تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

این تار نما درادامه می نویسد: حوثی ها گفته اند که  این حملات و حتی سنگین تر از آن نیز بر علیه  تمام اهداف مهم عربستان سعودی تا زمانی که عربستان و متحدانش به جنگ علیه یمن پایان ندهند، ادامه خواهد یافت و باید منتظر درسی بزرگتر از ارتش و نیروهای مردمی یمن باشند.

"عبدالعزیز بن سلمان" وزیر انرژی عربستان نیز با تأیید کاهش ۵۰ درصدی تولید نفت در شرکت آرامکو  پس از حمله پهپادی انصارالله یمن البته گفت" این کاهش تولید بصورت موقتی خواهد بود.

وی افزود: شرکت آرامکو،  کاهش تولید نفت خود به مشتریانش را از طریق  مخازن ذخیره شده، جبران خواهد کرد.

بن سلمان افزود: آرامکو در حال ارزیابی اثرات این حمله بوده و در ۴۸ ساعت آینده اطلاعات متعاقب  اعلام می‌شود.

وی با ادعای این که این حمله تأثیری بر تأمین برق و بازارهای داخلی سوخت در عربستان نداشته است، افزود: شرکت همچنان در حال ارزیابی اثرات این انفجارهاست.

بن سلمان اضافه کرد: این انفجارها همچنین موجب شد، تولید حدود ۲ میلیارد فوت مکعب گاز همراه با نفت نیز متوقف شود که این مساله تولید گاز اتان و مایعات گاز طبیعی را حدود ۵۰ درصد کاهش داده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.