سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند گفت: درجمهوری اسلامی ایران همه چیز برای تبادلات تجاری با هند مهیاست و ما همواره هند را یکی از حوزه های کاری و تجاری خود می دانیم.

به گزارش جماران؛ براساس چشم انداز ترسیمی حجم مبادلات تجاری ایران و هند باید به ۳۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند گفت: پارسال در مجموع حجم مبادلات تجاری ایران ۱۸ میلیارد دلار گزارش شده که این مقدار  به مراتب ظرفیت زیادی برای افزایش دارد.

محمد حق بین قمی افزود: درجمهوری اسلامی ایران  همه چیز برای تبادلات تجاری با هند مهیاست و ما همواره هند را یکی از حوزه های کاری و تجاری خود می دانیم.

وی یادآورشد: باتوجه به تحریم های هوشمند کار سخت تر شده واکنون جنگ اقتصادی است و در چنین شرایطی باید شبانه روزی فکر چاره و راهکار برای عبور از موانع باشیم.

حق بین قمی ادامه داد: باید با پیدا کردن راه های عبور زمینه خرید و فروش کالا بین ایران و هند فراهم شود.

وی گفت: در این راستا راه اندازی خط کشتیرانی بین بوشهر و هند نیز به درخواست فعالان اقتصادی استان بوشهر مطرح  شده که باید در تعامل با طرف هندی زمینه تحقق این مهم فراهم‌ شود.

وی اظهارکرد: ایران همواره با هند رابطه خوب و رو به توسعه ای داشته که چنین سابقه ای ظرفیتی برای توسعه بیش از پیش حجم مبادلات تجاری محسوب می شود.

حق بین قمی یادآورشد:در ایران و بویژه استان بوشهر تولیدات کشاورزی از جمله خرما و از طرف هند اقلامی از جمله برنج و چای ظرفیت های ارزشمند برای توسعه مبادلات تجاری این دو کشور محسوب می شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر نیز گفت: این منطقه پنج هزار هکتار زمین با قابلیت استفاده برای صنایع مختلف دارد که می تواند مورد استقبال سرمایه گذاران خارجی از جمله  هندی ها  قرار گیرد.

حسین نامور افزود: اکثر این محدوده متصل به دریا است و به طور طبیعی می تواند مزیت های زیادی داشته باشد.

وی یادآور شد: در زمینه تولید خودرو نیز با توجه به معافیت های منطقه ویژه استان بوشهر یک ظرفیت ارزشمند است.

رئیس انجمن خرما استان بوشهر گفت: هند با واردات سالانه ۵۰۰ هزار تن خرما از بزرگ وارد کنندگان این محصول در جهان است.

نادر خدادای افزود: هند از شهریور پارسال تا مرداد امسال حدود ۱۵۷ هزارتن خرما از ایران وارد کرده که تنها پنج هزار تن آن سهم استان بوشهر است.

وی ادامه داد: باتوجه به بالا بودن تعرفه صادرات این محصول به هند کاهش تعرفه می تواند زمینه ساز افزایش حجم صادرات خرمای ایران به هند شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.