معاون رئیس جمهوری در امور زنان وخانواده با اشاره به اینکه بر اساس آمارها زنان سرپرست خانوار بالغ بر ۳.۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: به عنوان هماهنگ کننده تلاش کردیم در این برنامه نیازها دیده و مسئولیت مرتبط با هر دستگاه تعریف شود.ضمن اینکه این برنامه را در دولت مطرح کردیم و پس از تصویب دولت آن را ابلاغ کردیم.

به گزارش جماران؛ معاون رئیس جمهوری در امور زنان وخانواده از ابلاغ برنامه اقدام و عمل فرابخشی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: به عنوان هماهنگ کننده تلاش کردیم در این برنامه نیازها دیده و مسئولیت مرتبط با هر دستگاه تعریف شود.

معصومه ابتکار روز پنجشنبه در بیان تازه‌ترین اخبار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، ضمن اعلام این خبر تصریح کرد: معاونت امور زنان نزدیک به یک سال و نیم و با همکاری همه دستگاه‌هایی که در حوزه زنان سرپرست خانوار فعالیت دارند بر روی این برنامه کار و نهایی کرده است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارها زنان سرپرست خانوار بالغ بر ۳.۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: به عنوان هماهنگ کننده تلاش کردیم در این برنامه نیازها دیده و مسئولیت مرتبط با هر دستگاه تعریف شود.ضمن اینکه این برنامه را در دولت مطرح کردیم و پس از تصویب دولت آن را ابلاغ کردیم.

ابتکار افزود: با این ابلاغ، از همه دستگاه‌ها نسبت به عملکردشان درمورد زنان سرپرست خانوار گزارش خواهیم گرفت.

سامانه رصد و پایش شاخص‌های عدالت جنسیتی به زودی رونمایی می‌شود

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، درباره وضعیت شاخص‌های عدالت جنسیتی که چند وقتی از ابلاغ آن می‌گذرد گفت: چارچوب شاخص‌های عدالت جنسیتی که بر اساس ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم، از اواخر سال ۹۶ در جلسه ستاد زن و خانواده مطرح و با گذران صدها ساعت کار کارشناسی نهایی شد، در دو بخش کلی و اختصاصی ابلاغ شده است و دستگاه‌ها موظف هستند در چارچوب این شاخص‌ها برنامه ریزی کنند.

ابتکار ادامه داد: سامانه رصد و پایش شاخص‌های عدالت جنسیتی هم تدوین شده است که انشالله به زودی رونمایی خواهد شد.

وی افزود: همچنین سند ارتقا وضعیت زنان را برای در ۳۱ استان کشور، تدوین کردیم و هر استانی باید در برنامه‌های خود، یک برنامه عملیاتی برای بهبود وضعیت زنان در نظر بگیرد و بداند دقیقاً از چه نقطه‌ای به چه نقطه‌ای رسیده است. به عنوان مثال، استان سیستان و بلوچستان ضمن برآورد مشکلات منطقه‌ای، طبق این سند باید برای دختران بازمانده از تحصیل برنامه ریزی کند.

 

 

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.