مرجع تقلید شیعیان گفت: علما صرفاً زمانی می‌توانند در جامعه مؤثر باشند که اهل راز و نیاز با خداوند متعال و با اخلاص در انجام امور مختلف باشند، علما و طلاب از زندگی اشرافی و پرزرق‌وبرق به‌شدت بپرهیزند، طلاب باید از همان ابتدای ورود به حوزه دندان طمع نسبت به امورات دنیایی را دور بیندازند

به گزارش جماران؛ مرجع تقلید شیعیان گفت: کسانی که دم از مذاکره مجدد می‌زنند کاملاً اشتباه می‌کنند، تنش‌ها و چالش‌های نظام اسلامی با دنیای استکبار بعد از این هر روز پیچیده‌تر و دشوارتر می‌شود.

آیت‌الله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار جمعی از اساتید حوزه علمیه چیذر که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد اظهار داشت: در میان اقشار مختلف جامعه طلاب علوم دینی در درجه کرامت بسیار بالایی قرار داشته و وظیفه سنگینی نیز بر دوش آن‌ها نهاده شده است.

وی با اشاره به حدیثی در اهمیت کسب علم افزود: خداوند طالبان علم را دوست داشته و فردی که درراه کسب علم از دنیا برود شهید از دنیا رفته است، نخستین شرط گام برداشتن در مسیر حوزه‌های علمیه اخلاص است، مسیر طلبگی امتداد راه شیخ مفیدها است.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اهمیت تلاش در مسیر کسب علم گفت: هر انسانی فرزند کوشش و تلاش خود بوده و هر فردی که در مسیر پیشرفت قدم‌های بزرگ‌تری بردارد بدون شک به مراتبی از پیشرفت و ارتقا دست پیدا می‌کند.

آیت‌الله نوری همدانی خاطرنشان کرد: اگر ادبیات فارسی و عربی طلاب قوی نباشد هرگز نمی‌توانند به یک عالم محقق و قدرتمند تبدیل شوند، کامل شدن در علوم ادبی لازمه یک فقیه است.

آیت‌الله نوری همدانی گفت: طلاب تا می‌توانند خود را در قلم و بیان قدرتمند کنند، تبلیغ دین و رساندن پیام‌های دین بدون دارا بودن از قدرت نویسندگی و فن بیان قوی ممکن نیست، نظم و انضباط از دیگر ویژگی‌های مهمی بوده که طلاب باید اهتمام ویژه‌ای نسبت به آن داشته باشند، بدون شک هر انسان منظمی موفق است.

وی با اشاره به برخی دیگر از پیش‌نیازهای مسیر طلبگی گفت: طلاب نسبت به مسئله نماز شب و راز و نیاز شبانه اهتمام داشته باشند، اگر طلبه‌ای نماز شب نخواند بداند که نمی‌تواند بار این مسیر سنگین را به‌سلامت به سرمنزل مقصود برساند.

مرجع تقلید شیعیان گفت: علما صرفاً زمانی می‌توانند در جامعه مؤثر باشند که اهل راز و نیاز با خداوند متعال و با اخلاص در انجام امور مختلف باشند، علما و طلاب از زندگی اشرافی و پرزرق‌وبرق به‌شدت بپرهیزند، طلاب باید از همان ابتدای ورود به حوزه دندان طمع نسبت به امورات دنیایی را دور بیندازند.

وی ادامه داد: مطلبی وجود دارد و آن این است که اگر قلب فردی از حب و علاقه به دنیا، پول، ثروت و غیره پر باشد خداوند هرگز حلاوت و شیرینی مناجات خود را به وی نمی‌چشاند، راز و نیاز عاشقانه با خداوند با قلب تهی از وابستگی‌ها ایجاد می‌شود.

آیت‌الله نوری همدانی گفت: کسانی که دم از مذاکره می‌زنند کاملاً اشتباه می‌کنند چرا که آن‌ها به دنبال سلطه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و غیره بوده و بر حجم دشمنی‌های آن‌ها نیز هرروز دامنه‌دارتر می‌شود، تنش‌ها و چالش‌های نظام اسلامی با دنیای استکبار بعدازاین هرروز پیچیده‌تر و دشوارتر می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 1172540
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.