محمدرضا کلاهی صمدی(محمدرضا کلاهی ) عامل بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰ است.

به گزارش جماران؛ ایران آنلاین نوشت: دو متهم به قتل  عامل بمب گذاری در حزب جمهوری اسلامی جمعا به 45 سال زندان محکوم شدند. به گزارش خبرگزاری دولتی ان‌ او اس هلند،‌ «انور ب.» ۲۹ ساله و «مورئو ام.» ۳۶ ساله، دو متهم به اجرای قتل محمدرضا کلاهی (علی معتمد) در هلند در دادگاه مجرم شناخته، و به ترتیب به ۲۰ و ۲۵‌ سال زندان محکوم شدند.

محمدرضا کلاهی صمدی(محمدرضا کلاهی ) عامل بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰ است، اوایل دهه ۹۰ میلادی در هلند با نام مستعار علی معتمد تقاضای پناهندگی کرد. او به عنوان تکنیسین برق کار می‌کرد و در آلمیره شهری در نزدیکی آمستردام ساکن بود.

مدارک دادگاه نشان می‌دهد دو متهم ۱۵ دسامبر ۲۰۱۵ هنگامی که کلاهی ۵۶ ساله  برای رفتن به سر کار از خانه خارج شده بود، محمدرضا کلاهی را با شلیک گلوله به قتل رساندند. آن‌ها اندکی بعد خودرویی را که از آن استفاده کرده بودند به آتش کشیدند.

دادستانی با اتکا به مکالمات تلفنی کدگذاری‌شده میان متهمان نتیجه گرفته است انگیزه متهمان به قتل پول بوده و آن‌ها از هویت واقعی و سابقه محمدرضا کلاهی  اطلاعی در دست نداشته‌اند. آن‌ها با تمسخر از علی معتمد به عنوان «یک مرد ساده و عادی صاحب خانواده » حرف می‌زدند که در اداره برق کار می‌کند. دادگاه متهمان را بابت «قتل در کمال خونسردی» مجرم شناخت.

به گفته دادستانی هلند دو متهم ۱۳۰ هزار یورو بابت این قتل پول گرفته‌اند. هنوز مشخص نیست چه کسی این پول را به آنها پرداخت کرده است.

 ابتدای سال جاری «آ.ای.و.د.» سازمان اطلاعات و امینیت هلند ادعا کرد مدارکی در دست دارد که نشان می‌دهد احمد مولا ابوناهض مشهور به احمد النیسی دست داشته است.

احمد النیسی یکى از رهبران و بنیانگذاران «جنبش آزادى‌بخش الأحواز»بود و هشتم نوامبر ۲۰۱۷ مقابل منزلش در کوچه «یان فان ری بیک استرات» در شهر لاهه بر اثر اصابت سه گلوله به سرش به قتل رسید.

رابطه دو مجری قتل با هماهنگ‌کننده آن، یعنی متهم دیگر پرونده «نااوفال اِف.» با نام مستعار «نوفل» نیز مشخص نشده است. نوفل نقش هماهنگ‌کننده قبلی را برعهده داشته و دادگاه او از ماه آینده آغاز می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.