اصلاحیه لایحه سی اف تی توسط نمایندگان مجلس تصویب شد.

به گزارش جماران، جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با حضور بیش از دو سوم نمایندگان آغاز شد.

 گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم امروز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است زمان قرائت دستور جلسه امروز صحن که توسط علی اصغر یوسف نژاد خوانده می شد برخی نمایندگان با صدای بلند و گفتن دو دو مخالفت خود را با برخی دستورات از جمله CFT ابراز می کردند.

لاحت پیشه در تذکر خود خواستار تعلق گرفتن بدی آب و هوا به نمایندگان در خصوص فضای مجلس شد.

 

 پاسخ تند پزشکیان به قاضی پور

 قاضی پور امروز در صحن علنی مجلس به لاریجانی گفت بگویید چه کسانی ترسو هستند و چه کسانی مرد شجاع هستند  و برای مملکت جان می دهند

 پزشکیان در پاسخ به وی گفت: 

 سابقه خیلی ها مشخص است و معلوم است چه کسانی جنگیدند، چه کسانی شهید دادند و چه کسانی در خاک جبهه حضور پیدا کردند 

 ترسو کسانی هستند که در این مملکت زندگی می کنند فقر و بدبختی مردم را می بینند ولی خود را به کوچه علیچپ می زنند 

 ترسو کسانی هستند که ناآگاهانه فریاد می زنند 

⁉️این طرح چه ربطی به کاپیتالاسیون دارد؟ 

 من اعلام می کنم با قدرت به این لایحه رای می دهم، بگذارید اگر مشکلی پیش می اید مردم بدانند چه کسانی مقصر آن هستند

 آبستراکسیون تعدادی از نمایندگان جواب نداد 

 تعدادی از نمایندگان مخالف لایحه سی اف تی در پی رای گیری برای تصویب اصلاحیه این لایحه از مجلس خارج شدند ولی تعداد آن ها برای از نصاب افتادن جلسه کافی نبود.

 

لاریجانی: رهبری مخالف بررسی CFT در مجلس نبودند

 

علی لاریجانی در پاسخ به اخطار حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم(CFT)‌در جلسه علنی امروز چهارشنبه گفت: آقای حاجی دلیگانی بحث‌های شما مربوط به زمان بررسی لایحه CFT است. اکنون ما در حال بررسی ایرادات شورای نگهبان هستیم. که باید در این باره اخطار دهید.

وی افزود: بنده آخرین بار درباره‌ی صحبت‌های این‌چنینی پاسخ دادم. بعداز بیانات رهبری درباره‌ی کنوانسیون‌ها ما بررسی لایحه CFT را دو ماه متوقف کردیم به کمیسیون هم گفتیم که کاری نکنید تا تکلیف مشخص شود. منتها بعد از آن دستگاههای مختلف مستمرا نامه نگاری کردند. نمونه آن وزارت‌خانه‌های اقتصاد و خارجه و بانک مرکزی است مبنی بر این که ما در آستانه تحریم مضاعف هستیم.

رئیس مجلس افزود: این نظرات به مقام معظم رهبری منعکس شد با این مضمون که با توجه به صحبت‌های شما تدبیر چیست؟ ایشان عنوان کردند بیاناتشان مربوط به کنوانسیون‌ها به صورت عام و نه مشخصا این کنوانسیون‌ است. لذا مخالفتی با بررسی در مجلس نداشته و سیر قانونی باید طی شود. این آخرین دستور رهبری معظم است.

لاریجانی ادامه داد: ما مطابق این موضوع بررسی کردیم و همان موقع مخالف و موافق‌ها صحبت کردند. الان اگر اخطاری دارید باید در مورد نحوه کار کمیسیون امنیت ملی برای حل مشکل شورای نگهبان بیان کنید.

حاجی دلیگانی در اخطار خود با استناد به اصل ۱۱۰ گفت: در ابتدا لازم است از رئیس مجلس تشکر کنم که در روز گذشته بعد از فرمایشات رهبری درباره‌ی قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان به آقای جلالی دستور رسیدگی داد.

وی افزود: سوال ما این است که چطور این روند درباره‌ی CFT نشد یعنی آن زمانی که رهبری صحبت‌هایی پیرامون معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی مطرح کردند، شما چطور آن موقع این دستور را ندادید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.