استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه غافلگیری یکی از مشکلات سیستم‌های امنیتی بوده و هست، تصریح کرد: من همیشه بیان کردم که غافلگیری یکی از مواردی است که به هیچ عنوان از مسئولان عالی هیچ نظام و کشوری پذیرفته نیست و آن‌ها انتظار غافلگیری ندارند.

به گزارش جماران؛ ایسنا نوشت: استاندار خراسان رضوی در آخرین گفت‌وگوی صمیمی‌اش با خبرنگاران درباره مسائل مختلف استان در 5 سالی که کلید ساختمان خیابان بهار در دستش بود سخن گفت.

علیرضا رشیدیان در این نشست در پاسخ به ایسنا در خصوص میزان موفقیتش در مدیریت رفتارهای گروه‌های فشار و تندرو در مشهد، اظهار کرد: ما سابقه طولانی در کار امنیتی داریم. یکی از مطالبی که ما در کار امنیتی آموختیم، این بود که زمانی که کاری به کف خیابان کشیده می‌شود، شاید آن مسئله اثر خود را گذاشته و همه هنر ما باید این باشد که آن مطلب به کف خیابان کشیده نشود.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران مراحل متعددی دارد، عنوان کرد: مراحل مدیریت بحران شامل شکل‌گیری هسته اولیه، چگونگی تاثیرگذاری بر ذهن افرادی که آن ایده و فکر را دارند و بعد از چگونگی شکل‌گیری، مقدمات اقدام برای جلوگیری از آن و بعد نیز اگر اقدام شکل گرفت، چگونگی کاهش هزینه‌های آن اقدام است. تلاش ما در استان خراسان رضوی در طی این سال‌ها این بوده که تا حد امکان اجازه ندهیم که مشکلات امنیتی خود را در صحنه کف خیابان نشان دهند.

استاندار خراسان رضوی افزود: منشا واقعه‌ای که در دی ماه سال گذشته رخ داد، خراسان بود که در بسیاری از استان‌های ما منجر به کشته شدن تعداد زیادی از 5، 10 یا 2 نفر شد، اما ما حتی یک مورد در استان نداشتیم که خون از دماغ کسی آمده باشد. حتی فردی که در میدان شهدا بلند کرده بودند و می‌گفتند که او را زده‌اند، بعدا معلوم شد که وقتی رد می‌شده، از سنگ‌هایی که پرت می‌کردند به او اصابت کرده که این کار خود معنرضان بوده چراکه ماموری سنگ پرت نمی‌کرد، اما تدبیری شد که خون از دماغ کسی نیاید و نیامد و ما در آن درگیری‌ها حداقل خسارات مادی و جانی را داشتیم که این موفقیتی برای دولت و سیستم اجرایی بود.

کشف دو بمب در شب انتخابات 96

رشیدیان گفت: در مشهد کانون‌های قدرت متعدد در مقابل دولت وجود دارد. ما حتی در زمان برگزاری انتخابات در یک روز دو تجمع برای دو کاندیدای اصلی با فاصله شاید دیوار به دیوار هم داشتیم که حتی در پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا نیز به تنش کشیده می‌شود. ما متوجه شدیم که هر کاری غیر از مدیریت صحنه بخواهیم انجام دهیم، انتخابات را به سمت تلخ شدن می‌برد. ما همان شب در خیابان شیرازی دو بمب کشف کردیم که این بمب‌ها اگر منفجر می‌شد، حتی با زخمی شدن یک نفر هم، فاجعه ایجاد می‌کرد، انفجار این بمب‌ها می‌توانست بر انتخابات و امنیت آن تاثیر سوء بگذارد که ما این امر از کرامات امام رضا(ع) و هشیاری نیروهای امنیتی می‌دانیم.

برگزاری دو میتینگ بزرگ انتخاباتی بدون درگیری، از ظرفیت‌های بالای مدیریتی امنیت استان بود

وی ادامه داد: برگزاری دو میتینگ بزرگ با هر کدام قریب 100 هزار نفر جمعیت در کنار هم بدون حتی یک مورد درگیری جزو ظرفیت‌های بالای مدیریتی امنیت استان بود. شاید در ارتباطات و تعاملات امکان داشت همان اتفاقی که در سفارت عربستان در تهران افتاد، بیفتد اما جز همان قسمت جلوی درب که افرادی توانستند بالا بروند و پایین آورده شدند، نتوانستند کاری بکنند یا فردای آن روز که باز بنا داشتند کاری انجام دهند، آن جمعیت شکل نگرفت.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه غافلگیری یکی از مشکلات سیستم‌های امنیتی بوده و هست، تصریح کرد: من همیشه بیان کردم که غافلگیری یکی از مواردی است که به هیچ عنوان از مسئولان عالی هیچ نظام و کشوری پذیرفته نیست و آن‌ها انتظار غافلگیری ندارند. ما به عنوان مسئولین عالی نظام اجازه غافلگیر شدن را نداریم، به همین دلیل همواره به مسئولان امنیتی خود این تذکر را می‌دادیم که اشراف، پیش‌بینی و پیشگیری جزو مسائل بسیار مهم است. در بسیاری از زمان‌ها ما این پیشگیری‌ها را با تعامل، ارتباط و نصیحت انجام می‌دادیم.

رشیدیان اضافه کرد: به طور مثال در برخی از این تجمعات، برای افرادی که احساس می‌کردند که قرار است در این تجمعات شرکت کنند، پیامک می‌زدند و به آن‌ها می‌گفتند که درجریان باشید که این فراخوان از داخل کشور نبوده بلکه غیر قانونی بوده و با آن برخورد خواهد شد که بسیاری از افرادی که مطلع نبودند، مطلع می‌شدند و شرکت نمی‌کردند، یا از افراد ذی‌نفوذ استفاده می‌کردیم.

در مدیریت گروه‌های تندرو بد عمل نکردیم

وی بیان کرد: گاهی در برخی تجمعات از ظرفیت‌های مسئولان عالی استان برای نصیحت استفاده کردیم. در شکل‌گیری برخی از این تحرکات، افرادی که حتی خود را به نوعی متصل به نظام و حاکمیت می‌دانستند و حرکت‌هایشان موافق نظر مسئولان عالی حاکمیت در استان نبود، اما از تذکرات آن‌ها برای پیشگیری و مدیریت این جریان استفاده می‌کردیم. ما در مجموع در مسائل مدیریت گروه‌های فشار بد عمل نکردیم، گرچه شاید انتظار می‌رفت که بتوانیم کامل‌تر و جامع‌تر در این قضایا عمل کنیم اما تمام اختیارات در دست قوه مجریه نیست.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تلاش ما این بود که بتوانیم به نوعی عمل کنیم که در تقابل با قوای دیگر قرار نگیریم و بتوانیم از ظرفیت قوای مختلف در کنار هم استفاده کنیم. برای این مطلب نیز تلاش کردیم تا اعتدال را ملاک قرار دهیم و یک طرف را نبینیم و طرف دیگر را ببینیم، بلکه هر دو طرف را ببینیم و با درک مسائل طرفین با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم.

دولت قبل اختلاف سلیقه را به کینه و بغض تبدیل کرد

رشیدیان با اشاره به صحبت مقام معظم رهبری بعد از سال‌های 88، عنوان کرد: ایشان فرمودند که دشمن‌شناسی مطلب مهمی بوده و دشمن ما آمریکا و اسرائیل است اما بسیاری تلاش کردند تا این دشمنی را در داخل بین خودمان ایجاد کنند. سلیقه‌ها به دشمنی تبدیل شد. شاید بزرگ‌ترین انتقادی که من به دولت قبل داشتم، این بود که دولت قبل اختلاف سلیقه بین برادران را در یک خانواده تبدیل به کینه و بغض کرد.

وی افزود: یکی از بزرگان ما بیان می‌کردند که در سفر به یکی از کشورهای همسایه، رئیس دولت آنجا می‌گفتند که "من از شما تعجب می‌کنم، مسئولان عالی جمهوری اسلامی زمانی که با هم هستند، رفیق و نزدیک بوده اما زمانی که دور می‌شوند، مواضع خود را می‌گویند."

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اخلاق ما در تعامل با یکدیگر به شدت به هم ریخت و به جای اینکه ما یکدیگر را به جای رقیب بپذیریم و بتوانیم با هم کار کنیم و هم‌افزایی داشته باشیم، به دشمن تبدیل شدیم. یعنی گفتیم یا با من یا بر من هستی.ما می‌توانیم با نحله‌های فکری و سیاسی در کنار هم کار و خدمت کنیم و رقابت ما برای خدمت بیشتر و ارائه راهکارهای اجرایی‌تر در بهره گیری از فرصت‌ها و مزیت‌های ملت و کشور برای رشد و توسعه باشد.

رشیدیان در خصوص در خصوص  اعتلای فرهنگی استان، تصریح کرد: استان خراسان رضوی تاریخ فرهنگی و ادبی دارد که دیواره‎های گسترش تاثیرگذاری این آثار فرهنگی تا شبه جزیره هند و دیوار چین و کشورهای آسیای میانه رفته است و این یک شعار نیست. خراسان این ظرفیت را داشته که بتواند در حوزه فرهنگی و ادبی این تعامل و ارتباط را برقرار کند. 

اتاق گفت‌وگوی اصحاب فرهنگ و هنر با دولت، یکی از ابتکارات امیدوارکننده در حوزه فرهنگی بود 

وی اضافه کرد: اولین کاری که در حوزه فرهنگی انجام دادیم، این بود که با اصحاب حوزه فرهنگ صحبت کنیم. شاید یکی از ابتکاراتی که من به آن امید بستم و امیدوارم در استان تداوم پیدا کند، بحث اتاق گفت‌وگوی اصحاب فرهنگ و هنر با دولت بود. این نشست‌ها با 12 گروه فرهنگی از کانون‌های فرهنگی شامل مساجد، موسیقی، تئاتر، شعر، نویسندگان، خط، چاپ، نقاشی و گرافیک بود.

استاندار خراسان رضوی گفت: این نکته مهمی است که ما در کشورمان ظرفیتی ایجاد کنیم که هنرمندان و حتی مردم بتوانند بدون دغدغه حرف‌های خود را بزنند، البته بین بیان نقد و تخریب باید تفاوت قائل شد. متاسفانه در دوران اخیر مقداری پرده‌های اخلاقی در نقد در حال تخریب است. دلیل نمی‌شود که با نقد اصل کار را تخریب و به طور کل سفید یا سیاه کرد. گاهی اوقات نقدهایی انجام می‌شود که با رنگ عداوت و دشمنی است و افراد را از عدالت خارج می‌کند و موضع تخریبی می‌شود.

رشیدیان بیان کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که ما در این مدت ایجاد کردیم، این بود که زمینه‌ای را با هنرمندان  ایجاد کنیم تا نقدها و اشکالات خود را بیان کنند. اگر حتی هیچ کاری هم نکرده باشند، این تعاملات سبب شد که مسائل و مشکلات فی مابین در میان گذاشته شود که نتیجه این بود که حرکت به طرف حل مشکلات ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه ما در برخی موضوعات همچون اجرای صحنه‌ای موسیقی مشکل داشتیم که البته آمارهای اخیر ارشاد امیدوارکننده بود و ما در اجراهای اخیر مسئله‌ای نداشتیم و مشکلی در اجرای موسیقی صحنه‌ای وجود نداشت، تنها در حدی بود که مدیر ارشاد ما را دستبند و پابند بزنند، مشکل در حد کوچکی بود که با زندان رفتن ایشان و تبرئه شدنشان حل شد. در حوزه تئاتر نیز استان موفقیت‌های بسیار خوبی داشته و ظرفیت‌های خوبی نیز در حوزه سینما داشتیم و داریم که این مطلب می‌تواند توسعه پیدا کند. در حوزه نقاشی و گرافیک نیز استان ظرفیت بسیار خوبی دارد.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: استان خراسان رضوی هنرمندان بی‌نظیری در حوزه خط و شعر دارد. شعر استان با توجه به سابقه و سبکی خود، امکان توسعه بسیار خوبی دارد. ما اساتید بسیار خوبی داریم. در حوزه‌های مختلف این ظرفیت وجود دارد که اگر آن را دنبال کنیم، حوزه فرهنگ و هنر خراسان می‌تواند به جایگاه مناسب خود برسد.

رشیدیان ادامه داد: همچنین نمایشگاه‌هایی در حوزه کتاب نشان داده که استان ظرفیت کتاب و کتاب‌خوانی بسیار خوبی دارد. یک سال در کشور نیشابور پایتخت کتاب شد. آنچه که باید به آن توجه کنیم و میزان و ملاک توسعه و گسترش یک ملت بوده، گسترش کتاب و کتاب‌خوانی در بین ملت است. اگر مردم ما وقت بیشتری را برای کتاب بگذارند، آن زمان ملت ما به توسعه و پیشرفت واقعی نزدیک‌تر می‌شوند.

شما خنده ما را می‎بینید، خانواده دردهای ما را 

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا خانواده شما از بازنشستگی‌تان خوشحال شدند، عنوان کرد: خانواده من یکی از دلخوشی‌های من در زندگی بودند. خانواده می‌دانند جنس ما چیست و ما هیچ زمانی در خانه نمی‌نشینیم. مسئولیت اجتماعی، سیاسی و دینی ما با گرفتن پست اجرایی تمام نمی‌شود. شما در ظاهر خنده‌های ما را می‌بینید اما خانواده در خانه، دردها، نخوابیدن‌ها، اذیت کردن‌های ما، بیماری و اذیت شدن‌های خود را می‌بینند. ما مامور به تکلیف هستیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: از زمانی که با شهید و شهادت آشنا شدیم، این تعهد را احساس می‌کردیم که اجازه نداریم، اکنون که فردی خون و جان خود را برای پیروزی انقلاب داده، کم بیاوریم، بنابراین تلاش ما این است که در اجرای تکلیف کم نگذاریم. من جز برای حج هیچ جای دیگری نرفتم که گفته باشم من می‌خواهم به آنجا بیایم، هر جایی که رفتم به من تکلیف شد که بروم.

برای آمدن مسوولی به مشهد نیاز نیست زیاد هزینه کنید

رشیدیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کدامیک از وزرا و معاونین رئیس جمهور به مشهد توجه بیشتری دارند، گفت: آقای جهانگیری به من می‌گفتند که تو در جایی هستی که سرفه کنی می‌گویند همه می‌گویند کی به مشهد بیاییم. استانداران برخی از استان‌ها چند بار نامه زده، واسطه می‌تراشند و مطالبات خود را پیگیری می‌کنند، اما گاهی در آخر هفته سه نفر از وزرا مشهد بودند که این جاذبه وجود امام رضا(ع) است. لازم نیست که شما هزینه زیادی انجام دهید که مسئولی به مشهد بیاید. آقای جهانگیری نسبت به مسئله خراسان عنایت بسیاری داشتند و در خصوص موسسه مالی اعتباری میزان شخصا با مسئولین وقت صحبت و پیگیری کرده و گره‌گشایی کردند.

به زودی شاهد اعمال سهام‌های جبرانی پدیده خواهیم بود

وی در خصوص مسئله پدیده، تصریح کرد: مسائل پدیده از لحاظ اداری، عمرانی و توسعه‌ای حل شده و مشکلی که در حال حاضر وجود دارد و بیشتر گلایه مردم در این زمینه بوده، حل گره بخش اقتصادی است که به مردم بر می‌گردد. ما تصور می‌کردیم که با حل معضلات عمرانی و راه افتادن پروژه از لحاظ مسائل اقتصادی، فروش سهام و تعاملات سهامی رونق می‌گیرد اما این به دلایل مختلفی شکل نگرفت. من با بسیاری از سرمایه‌داران شخصا صحبت کردم.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر سه توقع اساسی برای مردم باقی مانده که یکی سهام جبرانی است. در سفر آخر آقای دژپسند به مشهد، ایشان در خصوص پدیده وعده دادند. اگر سهام جبرانی و ورود به فرابورس، مقدمه‌ای برای موضوع مجمع عمومی و انتخاب هیئت مدیره منتخب مجمع عمومی برای اداره شرکت پدیده شود، تکمیل کار قبلی است. ما برای این کار از ظرفیت شورای عالی امنیت ملی استفاده کردیم و معاون اقتصادی این شورا، معاون اقتصادی وزیر کشور و دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی معاون اول بسیار کمک موثری کردند. توسعه و پیگیری آقای دژپسند نیز بسیار موثر بود.

رشیدیان ادامه داد: در این مرحله با سازمان بورس به این توافق رسیدیم که سی دی سهام‌های جبرانی را به سازمان سرمایه‌گذاری بورس بفرستیم و ابهاماتی که مطرح کرده بودند را برطرف کردیم تا بتوانیم به زودی شاهد اعمال سهام‌های جبرانی که مشخص شده، باشیم. با این سهام جبرانی جامعه سهامداران مشخص می‌شوند و در فرابورس اعمال خواهد شد.

وی اضافه کرد: مقدمه‌ای برای تشکیل مجمع عمومی فراهم شده که آقای زارع صفت و انتظاری مقدمات این کار را انجام دادند که امیدواریم سریع‌تر شکل بگیرد. اگر مجمع عمومی تشکیل و هیئت مدیره انتخاب شود، ورود سهامداران برای مدیریت شرکت، فشار را از روی مردم بر می‌دارد و زمانی که دست‌های دولتی از مجموعه‌های اقتصادی کنار می‌رود، راحت‌تر می‌توانند تنفس و تعامل کنند و اقدامات خود را انجام دهند.

ارتباط ما با آقای علم‌الهدی و رئیسی خوب و نزدیک بوده است

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون نماینده ولی‌فقیه در استان حتی یک بار راجع به یک انتصاب دخالت نکردند، تصریح کرد: بر خلاف تصور برخی به دلیل خطبه‌های نمازجمعه، ایشان در مسائل اجرایی هیچگونه دخالتی نکرده و نمی‌کنند. حتی در موضوع کنسرت نیز ما در شورای فرهنگ عمومی به این رسیدیم که مجموعه‌ای را ایجاد کنیم که به یک دستورالعمل برسند. اینکه مشهد یک حرمت‌هایی دارد، درست است اما اینکه ما بگوییم، قوانین در کشور استثنابردار است، درست نیست. حتی از دفتر مقام معظم رهبری نیز سوال کردیم که ایشان فرمودند قوانین جامع و برای همه کشور است.

رشیدیان بیان کرد: اینکه برخی از علما فتاوایی دارند، از نظر ما برای مقلدین آن‌ها قابل احترام است اما ما بنا نداریم کشور را براساس نظرات فقهی متفاوت علما اداره کنیم. نظر علما در جای خود محترم است اما کشور تنها بر اساس نظارت فقهی مقام معظم رهبری اداره و هدایت می‌شود. برای همین ما به جمع‌بندی رسیدیم که کارگروهی تشکیل شود و این کارگروه چارچوب موسیقی صحنه‌ای را مشخص کند.

وی اضافه کرد: این مطلب تاثیر گذاشت و یک سال است که ما دیگر شاهد آن برخوردها نیستیم و کنسرت‌های خوبی نیز در مشهد و شهرهای اطراف داشتیم. برخوردهای تندی که انجام می‌گرفت، مدیریت و کنترل شده که این جای خوشحالی دارد. 

استاندار خراسان رضوی گفت: آقای علم‌الهدی و آقای رئیسی واقعا در این حوزه‌ها دخالتی نداشته و ندارند و ما روابط خوبی با آن‌ها داریم، البته بدین معنا نیست که آن‌ها تاییدکننده یا مخالف دولت هستند اما ارتباط ما در استان روابط خوب و نزدیکی بوده و سعی کردیم تا از ظرفیت‌های آن دو جایگاه به نفع مردم استان استفاده کنیم و تعامل خوبی هم داشتند. ما با آقای رئیسی و آقای علم‌الهدی مشکلی نداریم.

رشیدیان در پاسخ به این سوال ایسنا که در زمان مدیریت شما فعالیت گروه‌های خودسر و تندرو، مشکلات موسسات مالی و اعتباری و موضوع کنسرت در سه حوزه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نام مشهد را در میان کشور بد جلوه داد، مدیریت کدام یک از این مسائل برای شما سخت‌تر بود، گفت: از آن سه شاید گروه‌های خودسر و تندرو از همه سخت‌تر بود، زیرا متاسفانه برخی از این گروه‌ها هنوز در فرهنگ تعاملی دوران دولت قبل هستند، یعنی نگاهشان به سلیقه مقابل یک سلیقه مخالف یا متفاوت با نظر خودشان نیست بلکه سلیقه طرف مقابل را در حد دشمن می‌بینند که این بد است. این امر اجازه تعامل و تحمل را نمی‌دهد.

وی افزود: ما در کنار امامی زندگی می‌کنیم که نه تنها با فرقه‌های مختلف اسلامی و غیراسلامی، حتی با افراد بی‌دین، صحبت و تعامل می‌کردند، حجت می‌آوردند و از سلاح تکفیر و عناد استفاده نمی‌کردند. این گروه‌های تندرو باید مقداری ظرفیت تحمل خود را برای شنیدن و تعامل افزایش دهند. یکی از مکان‌هایی که بسیاری از اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و اعتدالیون می‌توانند با هم صحبت کنند، شورای نگهبان است. به نظر من اگر این گروه‌های تندرو به جای اینکه با رگ گردن و پشت سرشان با هم حرف بزنند، ظرفیت سعه‌صدر خود را نسبت به هم بالا ببرند، حرف‌های یکدیگر را بشنوند و سلیقه دیگران برایشان محترم باشد، دنیا دنیای بهتری خواهد شد.

مدافع طرح یگان ویژه آستان قدس رضوی بودیم

استاندار خراسان رضوی در خصوص یگان ویژه آستان قدس رضوی، عنوان کرد: جدای از هر مسئله و صحبت‌هایی که در خصوص سلیقه‌های سیاسی وجود دارد اما ما مسئله‌ای داریم که خود آستان قدس و حرم مطهر رضوی به عنوان نقطه کانونی تهدید توسط دشمنان و گروه‌های افراطی همیشه مورد تهدید بوده و هیچ زمانی از لیست تهدید خارج نشده و حرم همواره کانون هدفی برای آن‌ها بوده است. راجع به موضوع تکمیل حلقه‌های امنیتی فکر شد. ما بخشی به نام بیرون حرم داریم که به نیروی انتظامی واگذار شد، بخشی نیز به نام پوسته اطراف حرم داشتیم که به سپاه و بسیج واگذار گردید اما تکلیف بخش داخل حرم مشخص نبود.

رشیدیان بیان کرد: ما در جریان یگانی که تشکیل شد بوده و مدافع آن بودیم زیرا این حلقه یک مجموعه کلافی چندلایه برای دفاع از آن هسته است. این یگان سیکل خود را به طور کامل طی کرده است. این یگان‌ها تحت مدیریت نیروی انتظامی شکل می‌گیرد، یعنی فرمانده آن توسط نیروی انتظامی منصوب می‌شود و آموزش و کنترل مدیریت آن با نیروی انتظامی است اما مدیریت اجرایی آن با مدیریت سازمان مربوطه خواهد بود که این یگان‌ها تنها برای حرم مطهر نیست.

وی افزود: این یگان کاملا در چارچوب طرح‌های امنیتی بوده و چیزی خارج از آن نبوده است. ما نیز به عنوان شورای تامین استان و من به عنوان رئیس این شورا کاملا این طرح را به صحه می‌گذاریم و فکر می‌کنیم که به نفع است زیرا اگر ماموریت داخل حرم به سپاه داده می‌شد، داخل حرم حالت نظامی پیدا می‌کرد که از زمان آقای طبسی و بعد آقای رئیسی این نگاه بود که شرایط داخل حرم را نظامی نکنیم.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: باید شرایط مهیایی برای موضوع زیارت توام با آرامش و امنیت باشد و یگانی هم که تشکیل می‌شود، با این نگاه است که مدیریت فرهنگی داخل حرم آسیب نبیند. این مطلب به هیچ عنوان دارای بار سیاسی نبوده، بلکه یک ملاحظه امنیتی است که بر اساس آن، این راهبرد و راهکار انتخاب شد که سیکل تصویبی خود را طبق قانون طی کرد و فرمانده نیروی انتظامی در سفر قبلی خود برای تعیین فرمانده نیروی انتظامی استان، فرمانده یگان را نیز معرفی و منصوب کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.