یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره رد لایحه «CFT» از سوی شورای نگهبان گفت: رد لایحه الحاق به کنواسیون مبارزه با تامین مالی با تروریسم، همسو با سیاست‌های ترامپ در قبال کشورمان است.

به گزارش جماران، سید مصطفی هاشمی‌طبا،  درباره رد لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) از سوی شورای نگهبان گفت: امیدوارم نظر شورای نگهبان به عنوان رد این لایحه نباشد، زیرا با رد این لایحه با ترامپ و سیاست‌های آمریکا در قبال ایران همسو شده‌ایم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: دقیقا در روز سیزده آبان که آن‌ها ما را تحریم کردند، در داخل هم خودمان، با رد این لایحه خودمان را از ارتباطات بانکی محروم کردیم.

وی تاکید کرد: با همه اشکالاتی که گفته می‌شود این لایحه دارد، عدم تصویبش مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت؛ ارتباط بانکی ما به طور کل با دنیا قطع خواهد شد.

هاشمی‌طبا با اشاره به پیوستن ایران به گروه اقدام مالی«FATF» گفت: طبق آنچه «FATF» مدعی شده است، است ایران و کره شمالی برای روابط بین بانکی غیرقابل اعتماد هستند و این سازمان به کشورهایی که عضوش هستند  توصیه می‌کند که ارتباطی با این دو کشور نداشته باشند.

وی ادامه داد:‌ درست است که اروپایی‌ها قول داده‌اند که مسائل بین‌بانکی را حل کنند اما هنوز اتفاقی نیفتاده است؛ امروز هم مشاهده می‌کنید چین و روسیه هم گفته‌اند که اگر ایران به «FATF» ملحق نشود، روابط بین بانکی‌شان با ما دچار مشکل می‌شود.

این عضو کارگزاران سازندگی تاکید کرد: عدم تصویب « FATF» یک نوع خودزنی است.

وی درباره شروع تحریم‌های جدید از سوی رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، گفت: درست است که تحریم‌ها به ما لطمه می‌زند اما باید در این باره تصمیمات عاقلانه گرفت و سیاست حمایت از کار، تولید داخلی و قناعت را پیشه کنیم.

هاشمی‌طبا خاطرنشان کرد: نمی‌شود از یک طرف در نماز جمعه عنوان کنند که اولین وظیفه دولت بهبود معیشت مردم است و از طرفی دیگر «FATF» تصویب نشود و تحریم‌ها هم بماند؛ مشخص است که در چنین شرایطی معیشت‌مان با مشکل برخورد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد:‌ با این حرف‌ها آن هم در شرایطی که ما مشکلات بین‌المللی داریم، نباید توقع مردم را بالا ببریم.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: درست است که ایالات متحده به هشت کشور اجازه خرید نفت به صورت محدود را داده اما باید یادمان باشد که گفته حق دادن ارز به ایران را ندارند و اگر ایران دارو و غذا خواست می‌توانند بدهند، باید به مسئله تحریم‌ها به طور جدی نگاه کنیم مثل احمدنژاد عنوان نکنیم که تحریم‌ها کاغذ پاره است.

وی تاکید کرد: باید به نیروهای داخلی، پائین آوردن توقعات مردم، جلوگیری از رانت و فساد و بالا بردن بحث نظارت توجه داشته باشیم. 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.