پروفسور آلونسو ضمن اشاره به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حذف مالاریا، اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، تعداد موارد مالاریا در ایران 57 مورد بوده که نسبت به 12000 مورد در سال ۲۰۰۰ با کاهش قابل ملاحظه ای همراه بوده و در راه حذف این بیماری پیشرفت چشمگیری بوجود آمده که قابل تقدیر است.
به گزارش جماران؛ سازمان بهداشت جهانی از اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در راستای حذف مالاریا تقدیر کرد.
دکتر علیرضا رییسی، در حاشیه اولین کنفرانس آلودگی هوا و سلامت در ژنو با پروفسور "پدرو آلونسو" مسئول دپارتمان کنترل مالاریا در دفتر مرکزی سازمان بهداشت جهانی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار پروفسور آلونسو ضمن اشاره به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حذف مالاریا، اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی که سال ۲۰۱۷ منتشر شد، تعداد موارد مالاریا در ایران 57 مورد بوده که نسبت به 12000 مورد در سال ۲۰۰۰ با کاهش قابل ملاحظه ای همراه بوده و در راه حذف این بیماری پیشرفت چشمگیری بوجود آمده که قابل تقدیر است.
در ادامه این دیدار معاون بهداشت وزارت بهداشت کشورمان، ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای مبارزه با مالاریا در ایران، خاطر نشان کرد: متاسفانه بیشترین موارد مالاریا در ایران وارداتی و عمدتاً از کشور پاکستان است.
دکتر رییسی افزود: در پی اجرای طرح تحول سلامت در ایران پیشرفت های چشمگیری در حوزه بهداشت بوجود آمده که نزدیک شدن به نقطه حذف مالاریا و کاهش چشمگیر موارد بیماری سل نمونه هایی از آن است.
سپس طرفین بر تشکیل کمیته ای سه جانبه بین نمایندگان ایران، پاکستان و سازمان بهداشت جهانی برای رفع معضل موارد وارداتی مالاریا به ایران و برنامه ریزی برای مهار این بیماری تاکید کردند.
گفتنی است در این دیدار نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران نیز حضور داشت.