به گفته هلن لو، تحلیلگر شرکت "آرگونات سکوریتیز"، دورنمای کوتاه‌مدت برای طلا منفی است، زیرا دلار به دلیل ادامه جنگ تجاری میان آمریکا و چین و افزایش بیش‌تر نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا ممکن است افزایش بیش‌تری پیدا کند.

به گزارش جماران؛ قیمت طلا روز جمعه افزایش یافت اما به دلیل رشد ارزش دلار، هم‌چنان نزدیک پایین‌ترین قیمت شش هفته گذشته که روز پنج‌شنبه به آن سقوط کرده بود، ایستاد.

هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۱۸۴.۹۱ دلار رسید. این فلز روز پنج‌شنبه حدود یک درصد سقوط کرده و به پایین‌ترین قیمت خود از اواسط ماه گذشته رسید. هر اونس طلا برای تحویل فوری از ابتدای هفته جاری تاکنون حدود ۱.۲ درصد کاهش داشته که چهارمین کاهش هفتگی در پنج هفته گذشته خواهد بود.

در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۱۸۸.۸۰ دلار رسید. دلار روز جمعه هم پس از انتشار آماری که تسریع رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم امسال را نشان داد، در برابر همه همتایان بزرگ خود صعود کرد.

به گفته هلن لو، تحلیلگر شرکت "آرگونات سکوریتیز"، دورنمای کوتاه‌مدت برای طلا منفی است، زیرا دلار به دلیل ادامه جنگ تجاری میان آمریکا و چین و افزایش بیش‌تر نرخ‌های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا ممکن است افزایش بیش‌تری پیدا کند.

بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه نرخ‌های بهره را افزایش داد و اعلام کرد: قصد دارد چهار دور دیگر افزایش نرخ‌ها تا پایان سال ۲۰۱۹ و یک دور دیگر در سال ۲۰۲۰ را انجام دهد.

دلار قوی‌تر معاملات طلا که به این ارز قیمت‌گذاری می‌شود را برای سرمایه‌گذاران غیرآمریکایی گران‌تر می‌کند. از سوی دیگر افزایش نرخ‌های بهره نیز سرمایه‌گذاران را از خرید طلا که یک دارایی بدون بازدهی است باز می‌دارد.

به گفته برایان لان، تحلیلگر شرکت "گلد سیلور سنترال"، طلا در چند روز گذشته تلاش کرده به بالای مرز روانی ۱۲۰۰ دلار صعود کند، اما چنین اتفاقی روی نداده است و زمانی که طلا افزایش پیدا نمی‌کند با کاهش روبه‌رو می‌شود.

براساس گزارش رویترز، قیمت طلا در بحبوحه تشدید تنش‌های تجاری و دورنمای بالاتر رفتن نرخ‌های بهره آمریکا، از بالاترین رکورد امسال که در آوریل به ثبت رسانده بود، ۱۳درصد سقوط کرده است. با وجود این‌که طلا عموما یک دارایی مطمئن به شمار می‌رود اما ماه‌ها جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن، باعث شده سرمایه‌گذاران با این اعتقاد که آمریکا در این جنگ زیان کمتری خواهد دید، دلار خریداری کنند.

در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری به ۱۰۸۷.۴۰ دلار رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۴.۲۹ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، ۸۰۶ دلار معامله شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.