رییس اداره سرمایه‌ انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح گفت: خدمت سربازان قابل ارزش‌گذاری با پول نیست، این مبلغی که به سربازان داده می‌شود را نمی‌توانیم حقوق بنامیم و در واقع مبلغی برای هزینه‌های جاری سرباز است.

به گزارش جماران، سردار موسی کمالی (رییس اداره سرمایه‌ انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح)  درباره حقوق دریافتی سربازان گفت: حقوق سربازان باید ۶۰ تا ۹۰ درصد حقوق کارکنان پایور باشد، در حال حاضر حداقل حقوق کارکنان پایور در حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است و براین اساس حقوق سربازان باید افزایش قابل توجهی داشته باشد، اما این قانون با وجود اینکه در سال ۹۰ تصویب شده، منابعی برای آن در قانون بودجه در نظر گرفته نشده است. در نتیجه حقوق سربازان نسبت به حقوق قانونی پایین است.

وی ادامه داد: در سال گذشته افزایش نسبی حقوق را در مناطق عملیاتی و محروم داشتیم، اما در رابطه با دیگر مناطق عملا افزایش حقوق میسر نشده است، در سال جاری نیز تنها ضریب حقوقی که افزایش پیدا کرده، برای کارکنان پایور و رسمی بوده و برای سربازان افزایشی نداشته‌ایم. اگر منابع مالی تامین شود، ما هر ساله پیگیر هستیم تا حقوق سربازان به مقدار نسبی افزایش پیدا کند.

رییس اداره سرمایه‌ انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه سربازی به نوعی ایثار و فداکاری است، گفت: خدمت سربازان قابل ارزش‌گذاری با پول نیست، این مبلغی که به سربازان داده می‌شود را نمی‌توانیم حقوق بنامیم و در واقع مبلغی برای هزینه‌های جاری سرباز است و ما به دنبال این هستیم که هزینه خوراک، پوشاک، زیست و مرخصی را که سرباز باید سالانه از آن استفاده کند، درحد نسبی پرداخت کنیم و برای افزایش آن نیز همیشه تلاش کرده‌ایم و تا جایی که امکان دارد افزایش می‌دهیم.

سردار کمالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به این سوال که برای سربازانی که در حمله تروریستی به مراسم رژه در اهواز از خود گذشتگی انجام داده‌ و جان مردم را نجات داده‌اند، چه تشویقی در نظر گرفته شده، خاطرنشان کرد: برای تشویق افراد باید ابتدا موضوع به صورت همه‌جانبه بررسی شده و با توجه به ایثار، فداکاری و تلاشی که انجام شده تصمیم‌گیری شود. ۱۲ سرباز در این حادثه شهید شدند، بنابراین باید همه جوانب بررسی شود.

وی با اشاره به تشویق از سرباز مجتبی محمدی گفت: فرمانده نیروی زمینی با این سربازان دیدار داشتند و در حد مقررات آنها راتشویق کردند.

او درباره وضعیت سربازان مجروح نیز خاطرنشان کرد: در ابتدا وظیفه نیروی مسلح این است که به نحو احسن درمان آنها را پیگیری کند و این سربازان معالجه شوند و این تکلیفی برای نیروهای مسلح است و باید امکانات لازم برای درمان این افراد فراهم شود، اما ممکن است برخی از ضایعات و جراحات به صورتی باشد که درمان صدرصدی برای سرباز حاصل نشود و سرباز جانباز شود.

سردار کمالی ادامه داد: طبق قانون خدمت وظیفه عمومی سربازانی که جانباز ده درصد هستند از سربازی معاف می‌شوند در آینده نیز طرح کسری خدمت فرزندان ایثارگران نیز شامل حال فرزندان این سربازان می‌‌شود. در حال حاضر دغدغه ما بحث درمان این سربازان مجروح است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.