جعفر رشیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این گروه ها با تجهیزات و امکاناتی از جمله دستگاه سم پاش، مواد ضد عفونی کننده و دیگر ابزار مورد نیاز با استقرار در منطقه در حال پاکسازی مناطق از لاشه های متعفن احشام هستند.
وی افزود: اعزام این گروه های دامپزشکی از استان ایلام بر اساس ارزیابی های کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه و به علت گستردگی مناطق دارای دام تلف شده برای همکاری با همکاران دامپزشکی این استان حادثه دیده صورت گرفته است.
رشیدی تاکید کرد: با توجه به اینکه دام های تلف شده بعد از فسادپذیری و تعفن عاملی برای بروز بیماری های مختلف و نیز آلودگی های محیطی هستند، باید در سریع ترین زمان ممکن جمع آوری و دفن بهداشتی شوند تا سلامت مردم و ساکنان این روستاها به مخاطره نیافتد.
وی با بیان اینکه تعداد زیادی از این احشام بو گرفته و متعفن شده اند، گفت: باید در سریع ترین زمان ممکن برای جلوگیری از شیوع بیماری ها و آلودگی های زیستی این لاشه ها هرچه زودتر دفن شوند.
وی یادآور شد: لازمه دفن سریع و بهداشتی لاشه ها با توجه به گستردگی مناطق روستایی آسیب دیده همکاری دستگاه های دارای دستگاه هایی چون لودر، بیل مکانیکی و ... برای کندن گودال و بلندکردن لاشه دام های سنگین است.
رشیدی افزود: با رایزنی های انجام شده توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه امکانات لازم برای دفن دام های تلف شده در مناطق روستایی مستقر است ولی با توجه به تعداد زیاد روستاهای تخریب شده پاکسازی این اماکن از لاشه های متعفن زمان بر است.
به گزارش ایرنا، زمین لرزه شدیدی ساعت 21:48 شامگاه یکشنبه 21 آبان 96 با قدرت 7.3 درجه در مقیاس درونی زمین (ریشتر) در ژرفای 33.9 کیلومتری زمین استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان و بخش های گسترده ای از غرب و شمال غرب کشور را لرزاند.
این زمین لرزه که کانون آن منطقه ازگله استان کرمانشاه گزارش شده است تاکنون 432 نفر را به کام مرگ فرستاد و بیش از 9 هزار نفر را زخمی و روانه بیماستان ها کرده است.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشاردهنده: حسن کهزادیان
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.