«علی خردمند» اظهار کرد: در استان ایلام 14 مرکز آموزش چارت‌دار فنی و حرفه‌ای وجود دارد و در 9شهرستان این مراکز فعال هستند و در حال حاضر فقط شهرستان بدره فاقد مرکز است که به‌محض آماده شدن زیرساخت‌های لازم این مرکز نیز دایر خواهد شد.

وی بابیان اینکه فنی و حرفه‌ای در کل کشور 30 رشته دارد که 28 رشته آن در استان ایلام آموزش داده می‌شود، افزود: در فنی و حرفه‌ای ایلام حدود 222 حرفه آموزش داده می‌شود و 107 کارگاه فعال، 2 مرکز سیار آموزشی در «مورموری» و «آسمان‌آباد»، 3 مرکز سیار در داخل زندان‌های «دالاب» و 2 مرکز سیار ویژه نیروهای مسلح وجود دارد و با اکثر دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی تفاهم‌نامه همکاری آموزشی و مهارت‌آموزی داریم.

خردمند با بیان اینکه آموزش مهارت‌های مختلف برای عشایر، روستاییان،حاشیه‌نشین‌ها، زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست خانوار داریم، تصریح کرد: در چهار ماه اول امسال نسبت به سال گذشته تمام برنامه‌ها صدر صد پوشش کامل داده‌شده و در بخش روستایی 83 درصد و در بخش صنایع و صنوف 143 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته‌ایم.

رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایلام با بیان اینکه امسال تقریباً 1000 دوره برگزارشده است، ویژگی آماری این آزمون‌ها این است که تعداد آقایان نسبت به زنان درزمینهٔ شرکت در کارگاه‌های آموزشی 68 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و به‌نحوی‌که سال گذشته 1675 نفر شرکت کردند و امسال این تعداد به 2471 نفر رسیده است.

خردمند گفت: آنچه به آن توجه می‌شود اجرای دوره‌های آموزشی بر مبنای نیاز روز جامعه و بازار کار است و ارتقاء سطح آموزش‌ها یکی از اولویت‌های در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه در بخش آموزش‌های روستایی، استان ایلام به‌عنوان پایلوت کشوری نیازسنجی‌های آن صورت گرفته و به‌صورت جدی آموزش روستاییان متناسب با نیاز و ظرفیتی که دارند در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: بخش بزرگی از کارآموزان را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند که یک پیام برای دانشجویان دارد که در طول دوران دانشجویی یک مهارت را فراگیرند.

وی بابیان اینکه در فنی و حرفه‌ای در طول سال به روی همه علاقه‌مندان ، باز است تصریح کرد: آموزش مهارت‌آموزی در سنین پایین باید آموزش داده شود.

خردمند با تأکید بر اینکه تمام این آموزش‌های غیررسمی و کاربردی در ایجاد اشتغال حرف اول را می‌زند، گفت: آموزش‌های اتباع بیگانه و بخصوص کشور همسایه عراق در دستور کار است.

رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایلام ادامه داد: سیاست‌های غلط و قوانین دست و پاگیر در ادارات موجب عدم رونق تولید و اشتغال در استان شده و بخش اشتغال در استان ایلام قفل است که چاره‌ی کار دلسوزی ، تعهد و مهارت‌آموزی است.

وی اضافه کرد: متأسفانه فرهنگ کار در استان ضعیف است و برای مثال صنعت ساختمان در استان ایلام در اختیار غیربومی‌ها است و جوانان بیکار استان هم کمتر به دنبال مهارت‌آموزی در این عرصه هستند.

 

48

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 708441
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.