زهرا همتی روز پنجشنبه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس بخشنامه ارسالی از دفتر کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشو، مطابق با تبصره ۱ ماده قرارداد مرتبط با مهدهای کودک هزینه اسـتفاده از خـدمات به صورت کمتر از یـک ماه معادل یک ماه حساب می شود و این مساله بر اساس قرارداد بین مهدها و والدین منعقد شده است.

وی یادآور شد: بر اساس این قانون  اگر در اسـتانی در روزی از ماه اسفند بر اساس اعلام قانونی، مهدهای کودک باز بوده و ارائه خدمت کرده باشد بر اساس همین بند دریافت شـهریه اسـفندماه بلامانع خواهد بود.

وی تاکید کرد: دریافت شـهریه شامل خـدمات مازاد نظیر ساعات اضافه خدمت، صبحانه، میان وعده، ناهار و همچنین فوق برنامه نبوده و منظور شهریه پایه خواهد بود.

وی اظهار کرد: بر اساس این بخشنامه و قانون با توجه به ادامه دار شـدن تعطیلی مهـدهای کودک از سوی دولت(تعطیلی بیش از یـک مـاه)، هریـک از طرفین قرارداد(مهدکودک و اولیا) میتوانند وفق ماده ۹ قرارداد(حوادث غیرمترقبه) نسبت به پایان قرارداد اقدام کنند.

مدیرکل بهزیستی ایلام با ذکر اینکه مطابق بند۲ ماده هشت قرارداد، والـدین می توانند با توجه به شـرایط پیش آمده نسبت به فسخ قرارداد برای ماه های آتی اقدام کنند، گفت: در این زمینه والدین باید تصمیم خود را به صورت مکتوب به مدیریت مهدکودک اعلام و همچنین ملزم به پرداخت شهریه مهدکودک در ماههای قبلی خواهند بود.

وی با توجه به مشکلات اقتصادی ایجاد شده برای مهدهای کودک در اثر تعطیلی های اعلام شده اخیر از خانواده ها خواست: در صورت توانایی مالی در این شرایط حساس و بحرانی به وجود آمـده نسـبت به همکاری و حمایت از مهدهای کودک اقـدام لازم انجام دهند.

همتی یاد آورد شد: به منظور حمایت از مهدهای کودک و جبران خسارتهای این مراکز نیز رایزنی با سازمان بهزیستی کشور انجام شده است.

۱۱ هزار کودک ایلامی در ۳۲۰ مهد کودک نگهداری می شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.