راضی ناصری فر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واکسیناسیون نقش موثری در سلامت جامعه ایفا کرده و پس از تامین آب آشامیدنی سالم بیشترین تاثیر را در کاهش مرگ و میر به ویژه در کودکان و افزایش رشد جمعیت داشته است.
وی افزود: ایمن سازی یکی از مؤثرترین روش های پیشگیری از بیماری های دوران کودکی است و پس از آغاز برنامه توسعه ایمن سازی( EPI ) دستاوردهای مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های قابل پیشگیری با واکسن و ارتقاء سلامت کودکان کشورمان حاصل شده است.
دکتر ناصری فر با بیان اینکه هفته واکسیناسیون از چهارم تا 10 اردیبهشت ماه جاری با شعار محافظت جمعی آغاز شده، یادآور شد: هم اکنون کلیه کودکان کشور علیه بیماری های سل، هپاتیت ب، فلج اطفال، دیفتری، سیاه سرفه، کزاز، هموفیلوس آنفلوانزای تیپ ب، سرخک، سرخچه و اوریون واکسینه می شوند.
وی تاکید کرد: با توجه به همکاری مردم و تلاش همکاران واکسیناتور و مدیران این حوزه بیماری های سرخک و سرخچه مادرزادی درمرحله حذف قرار دارند و کشور عاری از بیماری فلج اطفال است.
وی ادامه داد: همچنین کزاز نوزادی حذف، بیماری های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل و میزان شیوع حاملین مزمن هپاتیت ب از سه درصد در سال 1370 به کمتر از 1.5 درصد کاهش یافته است.
دکتر ناصری فر تصریح کرد: بمنظور ارتقا کیفیت تجهیزات نگهداری واکسن از سال 96، 30 میلیارد ریال برای سردخانه استاندارد زنجیره سرما، نوسازی یخچال های مخصوص نگهداری واکسن در واحدهای ارائه خدمت، تجهیزسردخانه و یخچال های مراکزبه ترموگراف هوشمند و خرید یک دستگاه ماشین مخصوص حمل واکسن دردانشگاه علوم پزشکی ایلام هزینه شده است.
هفته جهانی ایمن سازی ( از 4 تا 10 اردیبهشت ماه1398 ) و هدف آن گسترش ایمن سازی، واکسینه کردن تمام کودکان زیر پنج سال بر ضد بیماری های قابل پیشگیری نظیر سرخک، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه و فلج اطفال و گروهی دیگر از بیماری های مهلک می باشد.
/6034/7180
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.