مهناز همتی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از ثبت اطلاعات آسانسور توسط شرکت های نصاب در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور، امور بازرسی به طور خودکار توسط سامانه به شرکت های بازرسی همکار ارجاع داده می شود و پس از انجام بازرسی، در صورت نداشتن عدم انطباق، تاییدیه نهایی آسانسور صادر می شود.
وی افزود: به منظور جلوگیری از بروز خطرات جانی برای استفاده کنندگان، آسانسور مستقر در واحدهای مسکونی، تجاری و همچنین نهادهای عمومی و اداری باید به شکل ادواری و سالیانه مورد بازرسی شرکت های ارائه دهنده گواهی ایمنی قرار بگیرند.
مدیرکل استاندارد ایلام یادآور شد: در این بازرسی ها تمامی قطعات مکانیکی و برقی آسانسورها مورد بررسی قرار می گیرند.
همتی تاکید کرد: بازرسی از آسانسورهای مستقر در ادارات، دانشگاه ها و مجتمع های تجاری نیز به طور جدی در دستور کار اداره کل استاندارد قرار دارد.
وی اضافه کرد: آسانسورهایی که نقص داشته باشند در صورت برطرف نکردن نقایص اعلام شده، مهر و مسدود خواهند شد.
مدیرکل استاندارد ایلام گفت: مالکان و بهره برداران آسانسورها تا زمانیکه تأییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور را اخذ نکرده اند نسبت به بهره برداری و استفاده از آسانسورها اقدام ننمایند.
وی یادآور شد: اعتبار گواهی ایمنی و کیفیت آسانسور صادره فقط یکسال است و مالکان باید پس از انقضای این تاریخ با درخواست مجدد نسبت به اخذ تاییدیه جدید و معتبر آسانسور اقدام کنند.
3032/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.