دکتر فاطمه طباطبایی با اعضای گروه تاریخ شفاهی مؤسسة فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، دکتر فاطمه طباطبایی در دیدار با اعضای گروه تاریخ شفاهی مؤسسة فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در بخشی از خاطرات خود گفت: امام موسی با قلب مردم ارتباط برقرار می‌کرد و بیش از هر چیز اخلاق نیکوی ایشان بود که گروه‌های مختلف دینی و غیر دینی را جذب می‌کرد.

وی تلاش‌های امام صدر را سرآغاز مقاومت در لبنان دانست و گفت چهره‌های انقلابی نظیر شهید دکتر چمران به همین علت به لبنان آمدند و تحت تأثیر اخلاق امام صدر و آرمان‌های بلند ایشان به او پیوستند. و مبارزات خود را در آنجا ادامه دادند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش‌های امام صدر برای تغییر وضعیت فرهنگی و اجتماعی شیعیان لبنان افزود: در این فعالیت‌ها اگرچه به علت مسئولیت ایشان شیعیان اولویت داشتند اما در مجموع برنامه‌ها تفاوتی بین شیعه و سنی و حتی مسیحی نبود به همین سبب بسیاری از افراد سایر فرقه‌ها بودند که همکاری نزدیکی با امام صدر داشتند.

وی گفت: شرایط خانه دایی (امام موسی صدر) و رفت و آمد مراجعه‌کنندگان با پوشش‌های گوناگون بسیار جالب بود. در آنجا می‌دیدند خانم‌های بدون حجاب شرعی به دفتر ایشان می‌آیند و حاضران از ایثار و مقاومت آن‌ها در برابر دشمن تجلیل می‌کنند. با مشاهده چنین صحنه‌هایی متوجه شدم حجاب و ظواهر شرعی اگر چه بخشی از آداب دینداری است اما همه آن نیست و به همین علت نگاه و داوری من نسبت به دین و دینداری در آنجا دگرگون شد.

همسر مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی با یادآوری خدمات و ارتباط امام موسی با نیروهای مبارز و انقلابی گفت: به رغم نامه‌هایی که برخی افراد بر ضد ایشان به امام خمینی می‌نوشتند، امام خمینی همواره با علاقه‌مندی خاصی به حمایت خود از امام صدر ادامه دادند و حتی پس از ربوده شدن ایشان دائماً بر ضرورت پیگیری موضوع تأکید داشتند و با افسوس و تأثر عمیقی از این حادثه یاد می‌کردند

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.