به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ علی رحمتی در جلسه کارگروه کاهش تصادفات در دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: وظیفه راهدار و حمل و نقل جاده‌ای حفظ و نگهداری راه‌ها و همچنین ایمن‌سازی مسیرهای ترددی است که ما اعلام می‌کنیم حتی یک درصد تصادفات در نقاط حادثه‌خیز رخ نمی‌دهد.

وی با اشاره به شناسایی ۲۵ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان خاطرنشان کرد: ۶ مورد از این نقاط حادثه‌خیز با ۵ میلیارد تومان اعتبار در حال مرمت است و ۷ مورد نیز در حال مطالعه می‌باشد تا به تدریج عملیات بهسازی و ایمن‌سازی این نقاط حادثه‌خیز را انجام دهیم.

مدیر کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل به کمبود اعتبارات در حوزه بهسازی، خط‌ کشی جاده‌ها، نصب تابلوها و ... اشاره کرد و گفت: برای راه‌های شریانی از محل اعتبارات ملی‌ می‌توانیم جذب اعتبار داشته باشیم اما برای راه‌های غیرشریانی باید اعتبارات استانی تامین شود که متاسفانه در استان در این زمینه تخصیص اعتبارات بسیار محدود و ناچیز است.

رحمتی به اجرای مصوبات شورای ترافیک اشاره کرد و افزود: ما در دو سال گذشته رتبه‌های ممتاز را در کاهش تصادفات جاده‌ای به دست آوردیم به طوری که در ۶ هزار و ۳۷۲ کیلومتر حوزه راه‌های استان تعداد کشته‌ها از ۲۲۸ نفر به کمتر از ۱۲۴ نفر رسیده است.

وی ادامه داد: در فروردین‌ ماه ۱۰ کشته، اردیبهشت ۱۴ کشته، خرداد ماه ۲۱ کشته و تیرماه ۱۹ کشته در جاده‌های استان به ثبت رسیده و ما با یک وضعیت بحرانی در شمال استان در بحث تصادفات روبرو هستیم.

مدیر کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل اقدامات زیرساختی را نیز یاآور شد و اظهار کرد: ۲۷ دوربین نظارت تصویری و سرعت سنج به سامانه هوشمند جاده‌ای ما افزوده شده به طوری که با وجود جذب اعتبارات بسیار کم خارج از توان خودمان سعی کردیم تا ایمن‌سازی راه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

علی رحمتی

رحمتی بیان کرد: سال گذشته ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صرف خرید گازوئیل، روغن، لاستیک، زنجیر و ... برای خودروهای راهداری کردیم که امسال این اعتبارات به رغم تخصیص ۳۰ درصد سال قبل کاهش داشته است به طوری که ما با اوراق نمی‌توانیم نسبت به تهیه این امکانات اولیه راهداری اقدام کنیم که ضرورت دارد مسئولان راهکاری به تامین اعتبار این حوزه داشته باشند.

فرماندار شهرستان گرمی نیز گفت: ما نه تنها دنبال مقصر و سرزنش کردن عده‌ای در وضعیت تصادفات نیستیم بلکه باید با همدلی مسئولان سعی کنیم تا با جذب اعتبارات راه‌های مواصلاتی استان اردبیل را ترمیم، اصلاح و بازسازی کنیم.

امامی گفت: با توجه به اینکه در شمال استان اردبیل در فصل تابستان با افزایش تردد خودروهای سنگین در جابجایی محصولات کشاورزی روبرو هستیم ضرورت دارد در بحث کنترل و نظارت و حضور پلیس در جاده‌ها به عنوان عامل بازدارنده تلاشی جدی انجام دهیم.

وی بیان کرد: در حوزه شهرستان گرمی کارهای خوبی در حوزه احداث بزرگراه و ایمن‌سازی جاده‌ها نظیر رضی - امیرکندی و امیرکندی تا گرمی آغاز شده و امیدواریم با به نتیجه رسیدن این پروژه‌ها آمار تصادفات در این مسیرها به سرعت کاهش پیدا کند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 992706
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.