عباس سلطانیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آزمایشگاه محل ارتقاء مهارت های عملی از طریق انجام آزمایش و فعالیت های پژوهشی است.
وی اظهار کرد: آزمایش در واقع تلاش منظم برای پاسخگویی به یک سؤال از راه علمی است.
وی با اشاره به راهکار 3- 14 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در خصوص لزوم اهتمام به طراحی، تجهیز و ساخت مناسب آزمایشگاه در تمام مدارس به عنوان محیط تعلیم و تربیت، اظهار کرد: انجام فعالیت های آزمایشگاهی موجب تثبیت یادگیری، افزایش میزان ماندگاری مفاهیم آموخته شده در بین دانش آموزان می شود.
وی از تمرین کار گروهی و تیمی، پرورش خلاقیت، رشد استعدادها، صبر و شکیبایی و استقامت، تمرین و مداومت در کار به عنوان عوامل بستر ساز برای ایجاد زمینه تفکر در دانش آموزان یاد کرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش البرز در ادامه به تشکیل کمیته اجرایی ساماندهی آزمایشگاه در مدرسه و پیگیری امور مرتبط با آن تاکید کرد و یاد آورشد: کیفیت بخشی به درس آزمایشگاه، تجهیز و ایمن سازی فضای آزمایشگاه، چیدمان مناسب وسایل آزمایشگاهی، مشارمت دانش آموزان در اداره آزمایشگاه و برگزاری مسابقات آزمایشگاهی در سطح مدرسه را از وظایف این کمیته در استان برشمرد.
سلطانیان تصریح کرد: به مناسبت روز آزمایشگاه، همایش استانی آزمایشگاه در مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ با حضور مؤثر مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز در پژوهشسرای دانش آموزی باقرالعلوم(ع) شهر هشتگرد برگزار شد.
وی اضافه کرد:در حاشیه این همایش نیز نشست علمی با دبیران آزمایشگاه علوم و انجام مباحث مرتبط با صدور ابلاغ و وظایف دبیران، مشکلات و چالش های موجود در تدریس، محتوای کتب و ... با حضور دکتر عابدینی از دفتر تألیف کتب درسی وزارتخانه برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: نشست بحث و تبادل نظر پیرامون کتاب آزمایشگاه دهم و یازدهم نیز انجام شد.
وی گفت: از فعالان آزمایشگاه مدارس نیز در این همایش استانی تجلیل شد.
استان البرز 2443 مدرسه دارد که در آن حدود 463 هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند.
2819 /1535خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.