حمیدرضا ورزشی عصر روز یکشنبه در جمع احزاب و تشکلهای مردم نهاد که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد به ظرفیتهای فراوان احزاب سیاسی و تشکلهای مردم نهاد در جلب و توسعه مشارکتهای مردم در عرصه سیاسی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: حزب لازمه دموکراسی و کارکرد اصلی و ویژه آن کادرپروری و تربیت مدیران سیاسی است.
وی در خصوص نقش و جایگاه احزاب در جامعه اظهار داشت: حزب به آموزش جامعه و روشنگری میپردازد و مهمترین نقش و کارکرد حزب نقش دوسویه آن به عنوان نهاد بینابینی و دو سویه بین مردم و دولت است.
ورزشی ادامه داد: نهادهای حزبی عامل شکل گیری جامعه مدنی هستند، جامعهای که نهادمند و قانونمند بوده و نهاد مدنی دارد از ثبات و آرامش و امنیت پایدار بهتری برخوردار است تا جامعه توده واری که هر فرد درفردیت خود غوطهور است.
وی ضمن اشاره به وجود برخی از مشکلات درشهرستان، حل این مشکلات را با استفاده از ظرفیتهای موجود در این شهرستان امکان پذیر دانست و گفت: مشکلات شهرستانی را باید با تعامل و همدلی خودمان در داخل شهرستان و با استفاده از ظرفیتهای موجود حل نماییم.
وی افزود: در ابتدای انقلاب هم مشکلات فراوانی بود ولی با همدلی مردم ومسئولین در آن برهه از انقلاب به خوبی و بدون نگاههای سیاسی و جناحی مرتفع و حل میشدند و ما باید به تفکرات موجود درآنزمان برگردیم و با توجه به اینکه ما در یک کشتی نشستهایم، مشکلات را بررسی و با تعامل و مشارکت مردم در کنار خودمان مرتفع کنیم.
ورزشی گفت: ما دیدگاههای سیاسی خودمان را در مسائل شهرستان دخالت نمیدهیم و از همه احزاب وجناحها برای انجام بهتر امور استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: استفاده از سرمایه گذاران درایجاد اشتغال از اولویتهای ما در جهت جهش تولید و تثبیت و ایجاد اشتغال است.
رضا محمدی معاون سیاسی امنیتی وانتظامی فرمانداری گفت: صداقت و تعامل بیشتر احزاب و مسوولان چارهساز مشکلات خواهد بود و باید با دید مثبت و نزدیک کردن دلها از این فرصت مسوولیت به نفع مردم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه احزاب از متن دموکراسی استخراج میشوند و این احزاب هستند که میتوانند تجلی حضور مردم در عرصه های سیاسی، تصمیم گیری و تصمیم سازی را فراهم کنند، افزود: احزاب در قانون اساسی جمهوری اسلامی دارای تعریف مشخصی هستند که در واقع فعالیت قانونی آنها را تسهیل می نمایند. ماده یک قانون احزاب چنین تصریح می کند که حزب، گروه، جمعیت، انجمن یا هر تشکیلاتی شبیه به این تعاریف باید دارای دو ویژگی خاص باشند تا بتوانند در جمهوری اسلامی به عنوان تشکل های قانونی به فعالیت بپردازند.
وی گفت: ویژگیها این است که احزاب اولاً توسط یک گروه اشخاص حقیقی معتقد به آرمانها و مشی سیاسی معین تأسیس شود و دوم اهداف و برنامهها و رفتار آنان به اصول کلی کشور و خط و مشی نظام جمهوری اسلامی ایران مربوط باشد.
.