دکتر مقصود جعفری نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر گام دوم مقابله با بیماری کرونا را پیش رو داریم، اظهار کرد: بر این اساس صنوف کم خطر فعالیت خود را آغاز کرده اند و تنها صنوف پرخطر همانند سالن‌های آرایشی و یا یک سری از اماکن تجمعی مانند تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها و غیره تعطیل هستند.

وی در ادامه گفت: صنوف کم خطر که بازگشایی می‌شوند، حتماً باید در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام خود را انجام داده و بارکد دریافت کنند، صنوف با توجه به تعهداتی که در راستای تأمین سلامت محیط کار شاغلان و مشتریان متقبل می‌شوند، پروتکل لازم برای آغاز فعالیت را دریافت کنند.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با تاکید بر اینکه بر اساس پروتکل‌های اعلام شده برای بازگشایی صنوف کم خطرامکان پذیرایی از مشتریان در محل کسب و کار وجود ندارد، گفت: در این زمینه به تمامی اصناف از جمله رستوران‌ها، طباخی‌ها، فروشندگان آش و حلیم و یا اغذیه فروشی‌های استان البرز که بحث عرضه مواد غذایی دارند با این شرط که تنها اجازه فعالیت‌های بیرون بر را دارند مجوز بازگشایی داده شده است.

جعفری نیا با اشاره به اینکه مواد غذایی مانند آش، حلیم و دیگرغذاهای آماده که در رستوران‌ها و طباخی‌ها پخت می‌شود و این صنوف به صورت فعالیت‌های بیرون بر اجازه ارسال آن برای مشتریان را دارند از قابلیت سالم سازی برخودار است، افزود: بدین معنا که این غذاهای تهیه شده را می‌توان قبل از مصرف گرم کرد و با این روش خطر احتمالی آلوده بودن آن از بین می‌رود.

به گفته وی آن دسته از مواد غذایی مانند آش و حلیم که مصرف آن در ماه مبارک رمضان بالا است و بسیاری از مردم نیز آن را از بیرون خانه تهیه می‌کنند، باید قبل از مصرف تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت داده شود.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز به مردم توصیه کرد در شرایط کنونی به دلیل بحث اعمال هرچه بیشتر توصیه‌های بهداشتی در برابر کرونا بسیاری از مواد غذایی مانند بستنی، کیک، نان خامه‌ای و انواع دیگر شیرینی تر که در قنادی‌ها عرضه می‌شود به دلیل اینکه قابلیت گرم شدن و یا سالم سازی ندارد را مصرف نکنند.

جعفری نیا افزود: در رابطه با مصرف زولبیا و بامیه نیز با توجه اینکه در ماه مبارک رمضان استفاده از این شیرینی‌ها بیشتر می‌شود نیز همین توصیه را داریم.

وی با تاکید بر اینکه بیماری کرونا در حال حاضر به هیچ عنوان کنترل و کم نشده است، افزود: اکنون در فاز مدیریت این بیماری هستیم، به همین دلیل نیاز است که مردم و اصناف دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی رعایت کنند و به الزاماتی از جمله طرح فاصله گذاری اجتماعی پایبند باشند.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با تاکید براینکه اگر موارد و دستورالعمل‌های مقابله با کرونا در جامعه به خوبی و به طور کامل اجرایی شود امکان کنترل این بیماری وجود دارد، گفت: اگر این موارد رعایت نشود، بیماری کرونا کنترل نخواهد شد و دچار دردسر می‌شویم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1412700
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.