سرهنگ محمد اقبالی روز شنبه با تبریک سال نو در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:  کاربران در خریدهای اینترنتی  به نکات امنیتی در این فضا توجه بیشتری کنند تا گرفتارکلاهبرداران مجازی نشوند.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط امروزی که خریدهای فیزیکی کاهش یافته و مردم برای مایحتاج خود از خریدهای مجازی استفاده می کنند باید مراقبت بیشتری در حساب های بانکی خود داشته باشند.

اقبالی خاطرنشان کرد : افراد سودجو دراین شرایط با استفاده از ترفند های جذاب  تبلیغاتی تلاش می‌کنند تا خریداران و کاربران اینترنتی را که از آگاهی لازم در این زمینه برخوردار نیستند به سمت لینک های جعلی خود هدایت می کنند و دست به اعمل مجرمانه می زنند.

وی افزود: هوشیاری کاربران برای پیشگیری ازسرقت های الکترونیکی حائز اهمیت بوده که با حفظ آن می توان مانع از برداشت های غیرمجازحساب های بانکی شد. آگاهی کاربران از نحوه استفاده  از کارت های بانکی و فضای اینترنتی در انجام  عملیات رمزگذاری می تواند به پیشگیری از مشکلات دراین فضا کمک کند.

اقبالی  اظهار داشت: مردم برای خریدهای مجازی قبل از هراقدام، از اصلی بودن صفحه سایت و آدرس اینترنتی مطمئن تا گرفتار درگاه های جعلی یا برداشت های غیرمجازنشوند.

رییس پلیس فتا استان البرز افزود: کلاهبرداران با ترفند خاصی نظیر  ایجاد صفحات جعلی پرداخت های بانک و فروشگاه های مجازی جعلی  از کاربران اطلاعات بانکی، شماره کارت، رمز اینترنتی CVV۲ و تاریخ انقضای کارت را  اخذ  و سپس اقدام به برداشت غیر مجاز  می کنند.

رییس پلیس فتا البرز خاطرنشان کرد: مردم  هنگام پرداخت اینترنتی  از صحت و اصالت درگاه ها اطمینان حاصل کنند.

کاربران در فضای مجازی مراقب تبلیغات کاذب تحت عنوان ثبت نام برای دریافت این بسته ها باشند.

اقبالی در بخش دیگری ازسخنان یادآورشد که کاربران مراقب پیامک های جعلی مبنی بر ثبت نام بسته های های حمایتی باشند و به هیچ عنوان لینک های مورد نظر را بازنکنند.

وی گفت:  براساس تصمیمات انجام شده برای اعطای بسته های معیشی که باهدف حمایت از کسب و کار آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا است به هیج وجه نیاز به ثبت نام نیست.

شناسایی افراد آسیب پذیر برای دریافت بسته های حمایتی و معیشتی دولت از کسب کارهای آسیب دیده ناشی از ویروس کرونا به صورت رسمی از رسانه ملی و خبرگزاری رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی تاکید کرد: ثبت اطلاعات در سایت‌های جعلی زمینه ساز سوء‌استفاده از کاربران را بوجود آورده که سبب سرقت اطلاعات و کلاهبرداری خواهد شد.
اقبالی گفت: با توجه به افزایش شگرد کلاهبرداری‌های اینترنتی، هوشیاری کاربران در موضوعات جرایم سایبری ضروری است.
کاربران درصورت مشکوک شدن به اخبارجعلی.به ویژه لینگهای جعلی.ودریافت پیامک های مشکوک با عناوین مختلف، موضوع را به واحد مشاوره پلیس فتا این استان با شماره تماس ۰۲۶۲۱۸۲۷۱۲۵ و یا سایت پلیس فتا گزارش نمایند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.