علی رمضانی روز چهارشنبه درحاشیه دیداربا خانواده شهیدان فهمیده درگفت و گو با ایرنا در کرج اظهارداشت: این برنامه فرهنگی با هدف گسترش فرهنگ ایثار و شهادت دربین دانش آموزان در دستورکاری و اجرایی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ قرارگرفت.
وی بیان داشت: برنامه لاله های روشن در حوزه شهید و شهادت و توسعه فرهنگ ایثار از روز هشتم آبان ماه امسال مصادف با سالروز شهادت شهید فهمیده در مدارس کشور کلید خورد و تا ۲۲ اسفند ماه ۹۸ که به نام روز شهدا در تقویم رسمی ایران نامگذاری شده، ادامه داشت.
وی با اشاره به اینکه امسال گرامیداشت روز شهدا با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و تعطیل شدن مدارس در فضای مجازی انجام شد، خاطرنشان کرد: برنامه لاله های روشن در مدارس به نام دانش آموزان و معلمان شهید برگزارشد.
رمضانی استقبال و حرکت خودجوش دانش آموزان را نسبت به برگزاری لاله های روشن درمدارس درسطح بسیار بالایی عنوان کرد و یادآورشد: شوراها و تشکلهای دانش آموزی نیزدر این زمینه فعال شدند زیرا تمام مسوولیت این برنامه حماسی با دانش آموزان بود.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان دراین یادوراه در قالب سرود، و نمایش، انشا و دلنوشته فعالیت های خلاقانه ای را در استان های مختلف به نمایش گذاشتند.
وی تصریح کرد: درقالب این طرح ملی دانش آموزان با هماهنگی تشکلها و پایگاههای بسیج هراستان به منزل شهدا رفتند چرا که یکی از دغدغه ما این بود که زیارت خانواده شهدا از حالت اداری خارج گردد.
رمضانی افزود: خانواده معظم شهدا نقش مهمی در انتقال خاطرات شهدا به نسل نو دارند که باید ازاین فرصت استفاده کرد.
وی تاکید کرد: الگوسازی شهدا برای نسل حاضر ازاستراتژیهای اصلی آموزش و پرورش است که دیدار با خانوادههای معظم شهدا، تجلیل از مقام شامخ شهدا و خانواده های آنها، اجرای طرح پژوهی شهدا و برگزاری یادوارهها از جمله برنامههایی بود که در سال جاری در مدارس انجام شد.
مرحومه حاجیه خانم فاطمه کریمی مادر شهیدان داود و محمدحسین فهمیده هفته گذشته به فرزندان شهیدش پیوست.