بهزاد احمدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:این روستا دارای ۳۵۰ مشترک آبفای روستایی است که ۲۲۰ مشترک آن داخل بافت روستا است.
وی ادامه داد: اقدامات لوله گذاری و اصلاح و گسترش شبکه با اعتباری بالغ برهفت میلیارد ریال در این روستا انجام شد.
احمدی در خصوص گلایه برخی از مشترکان آبفای روستایی نسبت به قطع آب و نداشتن کنتور بیان داشت: ۲۶ مشترک خارج از بافت روستا و هشت مشترک در داخل بافت روستا هستند که تا کنون نسبت به نصب کنتور اقدام نکرده اند.
وی بیان داشت: طی ۲ سال گذشته و به خاطر نداشتن کنتور این مشترکان از آب رایگان استفاده کرده اند و اکنون نیز تمایلی برای خریداری کنتور از آبفای روستایی البرز ندارند.
مدیر امور آبفای روستایی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به اینکه این شرکت کنتور را به قیمت ۵۰۰ هزار تومان در اختیار مشترکان قرار می دهد،اظهارداشت: این تعداد مشترک برای خریداری کنتور هیچ اقدامی نمی کنند.
احمدی گفت: البته قرار بر این بود که دهیار روستا طی سه ماه برای این موضوع تعیین تکلیف کندو ما نیز بازه زمانی برای آنها تعیین کردیم که اگر مشترکانی تا کنون کنتور خریداری نکرده اند اقدام به خرید کنتور کنند.
این مسوول افزود: در صورتی که مشترکان اقدام به خرید کنتور نکنند و همچنان از آب مجانی استفاده کنند جرم محسوب می شود و می بایست با آنان برخورد قانونی شود.
وی تاکید کرد که اگر بخشدار فهرست این مشترکان را تایید کند کنتور آب به ۲۶ واحدی که خارج از بافت هستند کنتور واگذار خواهد شد.
احمدی بیان داشت: طول شبکه آبفای روستای شنده ساوجبلاغ چهار کیلومتر است که در حال اصلاح شبکه و گسترش آن هستیم.
بخشدار چندارساوجبلاغ نیزدر این خصوص گفت: انتشار خبری مبنی بر فروش یا واگذاری انشعاب آب در روستای شنده توسط دهیاری یا شورا را تکذیب می کنم.
علیرضا فلاح پور افزود: برخی از اهالی با انتشار اخباری مدعی شدند انشعابات جدید در این روستا توسط دهیار روستا به افراد خاص واگذار شده که موضوع صحت ندارد و دهیار وظیفهای در فروش و یا واگذاری انشعابات داخلی ندارد.
وی گفت: طرح آبرسانی روستای شنده به علت فرسودگی طی سال جاری در دستور کار اداره آبفای روستایی البرز قرار گرفته و قرار فروش انشعاب جدید در دستور این اداره نیست و اگر هم باشد شرایط خاص خود را دارد که باید در خواست کننده مبادی قانون، از جمله پایان کار و داخل بافت بودن منزل و ... را داشته باشد.
فلاحپور تصریح کرد: این طرح تاکنون حدود ۷۰ درصد اجرایی شده و هنوز طرح به طور کامل به اتمام نرسیده است.
وی از اهالی روستای شنده خواست پس از اتمام طرح در صورتی که منزل آنها داخل بافت روستا بوده و این طرح برای آنها اجرایی نشده با مراجعه به دهیاری و تکمیل پرونده خود تقاضای انشعاب آب را مطرح نمایند تا پیگیریهای لازم در این خصوص صورت بگیرد.