به گزارش ایرنا ،آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی روز پنجشنبه در نهمین همایش مدیران و امناء هیاتهای رزمندگان اسلام و هیاتهای شاخص استان البرز در مجتمع فرهنگی تفریحی ایثار کردان افزود: رهبر معظم انقلاب دستورات کلی بسیاری در رابطه با موضوعات اقتصاد مقاومتی، جمعیت، آموزشوپرورش ابلاغ کردند که متأسفانه بهخوبی موردتوجه قرار نگرفته است.
وی بیان داشت: ولایت به معنای اولی به تصرف درست است بنابراین باید این معنا تبیین شود.
آیتالله حسینی همدانی در بخش دیگری از بیانات خود با اشاره به نزدیکی ماه محرم، گفت: باید از فرصت محرم برای نشر معارف دینی استفاده کنیم و عمق معرفتی مخاطبان خود را بالا ببریم.
وی در ادامه افزود: باید محبت اهلبیت(ع) در مخاطبان تثبیت و معارف اهلبیت(ع) در دل آنها قرار گیرد و سبک زندگی اسلامی و اهلبیت(ع) نیز در بین آنان ترویج داده شود.
رئیس بنیاد غدیر استان البرز ضمن انتقاد از برخی مناسک سازیها، خاطرنشان کرد: نباید برخی مناسک غلط را در مناسبتهای دینی وارد کرد.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر لزوم مطالعه دقیق مداح و سخنران هیئات، افزود: مداح باید مطالعه دقیق داشته باشد چراکه روضه بدون مطالعه سم است لذا باید مواظبت کرد.
وی با تأکید بر توجه به مساله مقاومت در اشعار مادحین، خاطرنشان کرد: مقاومت یک دستورالعمل الهی و اسلامی است که درآیات و روایات به آن تأکید شده است.
نماینده مقام معظم رهبر در استان البرز با تأکید بر نقش هیئات در «گام دوم» انقلاب، یادآور شد: مسئولان و مدیران هیئات با توجه به توصیههای رهبر معظم انقلاب در بیانیه «گام دوم» امور خود را برنامهریزی کنند.
امام جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه متن کامل خطبه غدیر کمتر موردبررسی قرارگرفته گفت: خطبه غدیر، خطبهای سراسر نور است که دارای معارف بلند و عمیقی میباشد.
وی بابیان اینکه حدیث غدیر بیش از ۱۲۰ هزار شاهد دارد، تأکید کرد: حدیث غدیر هم در منابع شیعی و هم در منابع سنی دارای سند بسیار محکمی است.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه پیامبر اکرم (ص) در خطبه غدیر اسم همه امامان را ذکر کردند، بیان داشت: خطبه غدیر صرفاً به رسالت ویژه امیرالمؤمنین (ع) نمیپردازد بلکه سند اثبات امامت و ولایت اهلبیت (ع) است.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه خطبه غدیر در مساجد خوانده شود، پیشنهاد داد: خوب است در این ایام هر شب بین دونماز مقداری از خطبه غدیر به زبان فارسی برای مردم خوانده شود.
آیتالله حسینی همدانی بابیان اینکه ولایت معانی مختلفی دارد، عنوان کرد: شیعه ولایت را «اولی به تصرف» و «حاکمیت احکام الهی بهوسیله ائمه معصوم» میدادند اما اهل سنت ولایت را به معنی «نصرت» و «یاری» تعریف میکند.
وی در ادامه افزود: ریشه «ربوبیّت در تشریع» در اطاعت است به این مهنا که امرونهی برای خداست.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز بابیان اینکه خدای تعالی در هرزمانی، امتی را بهگونهای مورد آزمایش و امتحان قرار میدهد، بیان داشت: در دین اسلام معیار و ملاک امتحان امت اسلامی، ولایت امیرالمؤمنین (ع) شد.
۸۰۲۹/ ۶۱۵۵