سرهنگ محمد اقبالی روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حوادث سیل سبب شد تا مردم مناطق غربی و جنوبی کشور دچار خسارت های فراوان شوند.
وی با اشاره به اینکه مردم ایران با حس نوع دوستی همواره پیش قدم بوده اند، بیان داشت: افرادی که قصد کمک به آسیب دیدگان را دارند ضرورت دارد قبل از هر گونه اقدام، تحقیقات لازم در خصوص کمک رسانی به نیازمندان را انجام دهند.
اقبالی ادامه داد:درچنین شرایطی متاسفانه افرادی سودجو و کلاهبردار با ایجاد صفحات جعلی در شبکه های اجتماعی با عناوین فریبنده و وابسته به موسسات خیریه و قرار دادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در جلب اعتماد و کلاهبرداری از مردم را دارند.
وی اضافه کرد: هموطنان برای هرگونه واریز کمک های مالی خود به سیل زدگان استان های مختلف کشور، فقط از طریق ارگان های ذیصلاح که توسط رسانه ها و خبرگزاری های رسمی اعلام شده، اقدام و از پرداخت های اینترنتی در این گونه صفحات خودداری کنند.
اقبالی افزود: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد کمک انسان دوستانه را دارند به صفحه های معتبر مراجعه تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی و دریافت مبالغی به عنوان کمک به سیل زدگان حساب کاربران را هک کرده و سپس نسبت به برداشت آن اقدام می کنند.
رئیس پلیس فتا استان البرز گفت : کاربران در صورت مشکوک شدن به صفحات جعلی با عناوین کمک به سیل زدگان، موضوع را به پلیس فتا این استان به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir اطلاع دهند.
2098/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.