محمدرضا فلاح نژاد روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: در آستانه نوروز 98 اقدامات گسترده ای برای معرفی جاذبه های تاریخی شهرستان نظرآباد به عمل آمده و این شهرستان پذیرای گردشگران از اقصی نقاط کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: ارائه خدمات مطلوب به گردشگران و مسافران نوروزی با آمادگی کامل در تمام مبادی ورودی و خروجی شهرستان‌ نظرآباد در اولویت قرار گرفته است .
وی  افزود: اگر بخواهیم ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان را به فعلیت برسانیم در مرحله نخست باید زیرساخت‌های مناسب گردشگری را برای گردشگران مهیا کنیم.
فرماندار نظرآباد مهم‌ترین کانون گردشگری در این شهرستان را محوطه باستانی تپه ازبکی دانست و یادآورشد: این محوطه باستانی در برگیرنده 6 هزار سال بقایای فرهنگی پیش از تاریخ و اوایل دوران تاریخی ایران از نیمه اول هزاره هفتم تا نیمه نخست هزاره اول پیش از میلاد است، تاریخی در هم تنیده و عمیق که کمتر به آن توجه شده ولی زمان آن رسیده تا این منطقه در جایگاه شایسته خود شناخته شود.
شهرستان نظرآباد دارای چندین تپه تاریخی و باستانی است که خشت 9 هزار ساله این منطقه اکنون در مقر سازمان ملل متحد نگهداری می شود.
بی شک مجموعه به هم پیوسته آثار تاریخی در نقطه نقطه خاک پرگهر ایران که از ادوار مختلف برجای مانده است، بیانگر غنای فرهنگی و معرفی تمدن های بزرگ این سرزمین می باشد. 
کاوش‌های باستانی نشان می‌دهد ایران در ردیف نخستین سرزمین‌های تمدن ساز بشری قرار دارد و هر نقطه از این سرزمین آثاری منحصر به فرد از تاریخ در خود جای داده است. 
شهرستان نظرآباد استان البرز از مناطقی است که امروزه در جهان آن را با نام سرزمین خشت کهن می شناسند و نمونه خشت 9 هزار ساله این منطقه در مقر سازمان ملل متحد در دید جهانیان قرار دارد.
وجود محوطه باستانی ازبکی با تپه های ازبکی، جیران تپه، مارال تپه، دوشان تپه، گوموش تپه و یان تپه مربوط به هزاره ششم و هفتم قبل از میلاد از آثاری است که همه ساله توجه هزاران گردشگر و شمار زیادی کاووشگر باستانی از داخل و خارج از کشور به این منطقه جلب می کند.
این آثار ارزشمند تاریخی که تاکنون چند فصل کاوش توسط کارشناسان ایرانی و خارجی روی آنها انجام شده، در ایام نوروز امسال پذیرای گردشگران نقاط مختلف ایران هستند.
تاکنون 52 اثر تاریخی و باستانی شهرستان نظرآباد در فهرست آثار ملی و تاریخی کشور به ثبت رسیده است.
برخورداری از مناظر و چشم اندازهای زیبای طبیعی در کنار آثار باستانی فضای مناسب را برای گردشگری در نظرآباد فراهم کرده است.
بقعه های متبرکه در نظرآباد از جمله امامزاده ابراهیم (ع) روستای تنکمان، امامزاده ابوالحسن (ع) در روستای مسکین آباد و امامزاده چهل دختر(ع) از جاذبه‌های معنوی، فرهنگی و تاریخی این شهرستان هستند.
روستای عشایری گلدره در بخش مرکزی نظرآباد که مرحله نخست مردم نگاری آن انجام شده از دیگر جاذبه های این منطقه به شمار می رود. 
در این روستا درآمد مردم از پرورش شتر، دام و تولید صنایع دستی است. 
درختان کهنسال درکنار بناهای خشتی و کاهگلی دوره صفویه زیبایی خاصی به شهرستان نظرآباد بخشیده است. 
تینال تپه با سفالهای دوران تاریخی و اسلامی واقع در روستای خرم آباد نظرآباد جلوه دیگری از تاریخ در این منطقه باستانی است.
فعالیت مجموعه تفریحی آموزشی فرودگاه آزادی درمنطقه صالحیه نظرآباد نیز صنعت گردشگری را در این منطقه رونق بخشیده است.
اکنون تعداد زیادی هواپیمای سبک و فوق سبک و چرخبال هر روزه پروازهای آموزشی و تفریحی در این فرودگاه انجام می دهند.
تالاب صالحیه به مساحت حدود 30 هکتار یکی از جاذبه های دیدنی شهرستان نظرآباد است . 
نظرآباد با 160 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری غرب کرج مرکز استان البرز قرار دارد.
قرار گرفتن نظرآباد در کنار بزرگراه کرج - قزوین و 13 استان شمالی و غربی کشور و نزدیکی به پایتخت موجب شده تا همه ساله درایام نوروز، بهار و تابستان این منطقه پذیرای گردشگران زیادی باشد.
9933/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.