مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه تاکنون ۲۱۰۱ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شده است افزود: اولویت دولت بازگرداندن رونق به حوزه تولید است و استان البرز در اعطای تسهیلات رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

به گزارش ایلنا، پرویز زرگر با بیان اینکه نقش مدیران، سیاست گذاران در برنامه ریزی برای توسعه استان مهم است بیان کرد: فعالیت دفتر هماهنگی و امور اقتصادی در 3 سطح ملی، استانی و درخواست های  مردمی  در قالب  18کارگروه تشکیل می شود و رسد اجرایی شدن بخشنامه ها وتامین نیازهای ضروری شهروندان از وظایف این دفتر است.

زرگر نقش اقتصاد را در سرنوشت مردم تعیین کننده دانست  وافزود: یکی از مهم ترین کارگروها اقتصاد مقاومتی است  که در عین اینکه به  حفظ اقتصاد تاکید دارد زایش وپیشرفت نیز لازم می داند و در سال 97 دووازده جلسه و43 مصوبه از 21 مسئله تصویب شده است که 73 درصد جنبه اجرایی پیدا کرده است.

وی گفت: کار گروه تسهیل ورفع موانع تولید با هدف کمک به  تولید کنندگان تشکیل می شود و خوشبختانه 52درصد از مصوبات کار گروه جنبه اجرایی پیدا کرده است و مشکلات  650واحد تولیدی در حوزه صنعت حل شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی  با بیان اینکه تا کنون 2101 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت شده است افزود: الویت دولت بازگرداندن رونق به حوزه تولید است و استان البرز در اعطای تسهیلات رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

وی در خصوص واحد های تملیکی بیان کرد: از 160 واحد تولیدی که از سالهای گذشته توسط بانکها تملیک شده است توانسته ایم 39 واحد را در سال جاری از تملک بانک آزاد کنیم و دراختیار سرمایه گذاران قرار دهیم و تعدادی از این واحدها توسط  جانشینی که بانک تعیین کرده است مشغول به فعالیت هستند.

زرگر در خصوص کمیته نظارت بر تسهیلات گفت: نظارت بر واحدهای تولیدی با هدف راستی آزمایی تشکیل شده است این اقدام  کمک می کند تا تسهیلات به هدف بنشید در نتیجه منجر به رونق اقتصاد واشتغال شود.

وی با اشاره به کارگروه شورای گفت وگو افزود: چنانچه بین دولت و بخش خصوصی مشکلاتی در سطح ملی احساس شود که در استان قابلیت مطرح شدن نداشته باشد به اتاق ملی ایران ارسال می شود تا مورد بررسی قرارگیرد ودرصورت موافقت تصویب گردد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه یکی از اهداف ما سرعت بخشی به چرخه اقتصاد است بیان کرد: در کارگروه احیا تمام تلاش وهمت خود را برای راه اندازی مجدد کارگاه های نیمه تعطیل و تعطیل بکار برده ایم تا بتوانیم مجدد واحدهای تولیدی را که عامل جذب بخشی از نیروی کار جامعه هستند را احیا کنیم و رونق را به این واحدها برگردانیم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.