به گزارش ایرنا، محمد علی نجفی روز یکشنبه دراین خصوص اظهار کرد: با پیگیری نمایندگان مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی، این مهم محقق شد.
وی ادامه داد: شهرک دارویی برکت، ظرفیت تبدیل شدن به پایگاه رشد توسعه صنایع دارویی و صنایع بنیادی در کشور و منطقه خاورمیانه را دارد.
نجفی گفت: شهرک صنعتی دارویی برکت بر مبنای مطالعات بازار دارویی کشور اعم از صادرات و واردات دارو ایجاد شده است .
وی خاطرنشان کرد: انتقال دانش فنی و توسعه علمی، توسعه صادرات دارویی کشور و صرفه جویی ارزی، ایجـاد بیش از 7 هزار فرصـت شغلی مستقیم، امکان اتصال زنجیره ی دانشگاه، صنعت و تجارت، کاهش قابل توجه هزینه تمام شده دارو برای بیماران و تبدیل ایـران به عنـوان یکی از قطب های اصلی دارویی در منطقه از اثرات مهم این پروژه به شمارمی رود.
نجفی با اشاره به اینکه 50 کارخانه داروسازی کشور در استان البرز مشغول به فعالیت هستند، گفت: استان البرز رتبه دوم کشور به لحاظ تعداد واحدهای دارویی را به خود اختصاص داده است.
در منطقه ویژه دارویی اقتصادی ساوجبلاغ (برکت) ،مجموعه ای کامل برای استقرار شرکت های تولیدی مختلف در حوزه های تحقیق و توسعه و انکوباتورها ، دانش بنیان، سل تراپی، بیوتکنولوژی ، پالایشگاه خون و فرآورده های پلاسمایی ، واکسن سازی ، فناوری های پیشرفته حوزه سلامت ، شرکت های دارویی
مختلف و انبارهای مرکزی و بارانداز پیش بینی شده است.
تا کنون بیش از 35 هکتار از مجموع 100 هکتار اراضی صنعتی شهرک برکت به شرکت های متعدد دارویی اعم از داخلی و خارجی در حوزه های بیوتکنولوژی و پیشرفته حوزه سلامت واگذار شده و پیش بینی می شود تا نیمه دوم سال 1397 اولین واحد تولیدی دراین شهرک فعال شود.
تا کنون بیش از 30 شرکت دارویی و تجهیزات پزشکی معتبر و برجسته داخلی و خارجی در صنعت سلامت در شهرک صنعتی دارویی برکت سرمایه گذاری کرده اند که در این بین برندهای معتبری از کشورهای دانمارک، فرانسه، آلمان و انگلستان دارای جایگاه ویژه ای می باشند.
8029/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.