بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند. طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود

به گزارش جماران؛ بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال 1404 قابل استفاده و برداشت است.
 
 سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالا برگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیشترین تقاضا مربوط به حبوبات با ۲۴ درصد، سپس برنج ۲۰ درصد و پس از آن گوشت قرمز بوده است.
 
وی افزود: این نشان می‌دهد با توجه به تعطیلات پیش رو در نوروز، مردم بیشتر از کالاهایی خریداری کردند که مانند حبوبات و برنج ماندگاری بیشتری دارد.

 

بر اساس اعلام وزارت کار، اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده و برداشت است. خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند. طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.