به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا مومنیان یکشنبه شب در آئین قدردانی از هنرمندان صنایع دستی کاشان بیان کرد: صنایع دستی آمیخته با هنرهای سنتی و قدیمی و وابسته به اقلیم ها و خرده فرهنگ ها می باشد که اگر به این مولفه ها توجه نکنیم، در آینده دچار آسیب خواهیم شد.
وی افزود: بخش اجرای آنچه به عنوان هنر خلق می شود، با دست صورت می گیرد اما مفهوم، ایده و پس زمینه ناشی از دریافت های خالق اثر می باشد که آن هم وابسته به فرهنگ، محیط زیست، نیکان و محل سکونت فرد است.
فرماندار کاشان اضافه کرد: صنایع دستی تنها به مفهوم کار با دست نیست و ایده و هنر به کار رفته در اثر به صنایع دستی ارزش افزوده می دهد.
او از هنرهای سنتی و صنایع دستی به عنوان گنجینه های نفیس کشور یاد کرد و گفت: برخی از این گنج ها هنوز ناشناخته ماندند که باید قدر این گوهر ها را دانست.
مومنیان عنوان کرد: یکی از محورهای توسعه استان اصفهان بر پایه گردشگری، صنایع دستی و هنر می باشد که این مهم در شهرستان کاشان نیز به جد پیگیری خواهد شد.
سیف الله امینیان پژوهشگر حوزه میراث فرهنگی نیز در این آئین با تجلیل از صنایع دستی کاشان، خواستار چاپ اثری مکتوب از هنرمندان هنرهای سنتی و صنایع دستی این منطقه شد.
به گزارش ایرنا، 9 نفر از هنرمندان صنایع دستی کاشان که نشان ملی مرغوبیت دریافت کردند و چند نفر از پیشکسوتان در ادامه این آئین در خانه تاریخی عامری ها تجلیل شدند.
33 هنرمند کاشانی از سال 1392 تا کنون موفق به دریافت نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی کشور در رشته های مختلف شدند.
هم اکنون 52 رشته صنایع دستی در شهرستان کاشان فعال است.
6136/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.