به گزارش ایرنا، ' یوسف شاقول ' روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این اعتبار برای فراهم کردن شرایط هرچه بهتر دانشجویان نخبه، پرداخت تشویقی و حقوق ماهیانه به آنها هزینه می شود.
وی از جمله دانشجویانی که از این حمایت برخوردار می شوند را رتبه های برتر کنکور سراسری، برگزیدگان المپیاد دانشجویان و جشنواره های علمی، دانشجویان مخترع و رتبه های برتر رشته های تحصیلی مختلف در دانشگاه اصفهان اعلام کرد و اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری حدود 520 دانشجوی نخبه در این دانشگاه از این تشویق ها و حمایت ها برخوردار شده اند.
شاقول تعداد دانشجویان ورودی به دانشگاه اصفهان در هر سال تحصیلی را حدود چهار هزار دانشجو اعلام کرد و گفت: اکنون حدود 40 درصد از دانشجویان دانشگاه اصفهان را آقایان و 60 درصد آنها را بانوان تشکیل می دهند.
وی نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه اصفهان را یک به 23 اعلام کرد و گفت: این نسبت مطابق با استانداردهای جهانی است.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان، ارتقای کیفیت و استاندارد سازی آموزش را اولویت این معاونت بیان کرد و گفت: دانشگاه های بزرگ باید اهتمام خود را روی ارتقای کیفیت بگذارند تا دانشجویان توانمندتری برای ایجاد فرصت های اشتغال بهتر و بیشتر، پرورش دهند.
وی اجرای طرح رصد اشتغال را یکی از برنامه های جدید این معاونت عنوان کرد و گفت: در این طرح از دانش آموختگان دانشگاه درباره اینکه آیا شغلی پیدا کرده اند یا شغل آنها در رابطه با تحصیلات آنهاست، سوال می شود.
به گفته وی در بررسی اولیه که از تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه اصفهان صورت گرفت مشخص شد که حدود 40 درصد آنها موفق به یافتن شغل شده اند.
شاقول، توانمندسازی استادان را در این پیوند بسیار موثر دانست و افزود: بسته ها و دوره های آموزشی متعددی برای دانش افزایی مستمر اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان تهیه و ارائه شده است.
وی ارزشیابی استادان، اجرای شیوه حضور موثر استادان، بازنگری در منابع درسی و اجرای فعالیت های آموزشی مشترک با دانشگاه های برتر خارجی را از دیگر اقدام های انجام شده برای ارتقای سطح کیفیت فعالیت اعضای هیات علمی در این دانشگاه برشمرد.
شاقول با اشاره به اجرای دوره های آموزشی مشترک با برخی دانشگاه های خارجی مانند دانشگاه ملی لبنان و استراسبورگ فرانسه گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید دارد که برنامه های مشترک بین المللی با دانشگاه های معتبر و برتر خارجی برگزار شود.
وی با اشاره به فعالیت 650 عضو هیات علمی در 56 گروه آموزشی دانشگاه اصفهان گفت: حدود 40 درصد از آنها در مرتبه دانشیاری و بالاتر قرار دارند و همچنین حدود 16 درصد از اعضای هیات علمی این دانشگاه زن هستند.
وی افزود: از 14 هزار دانشجوی این دانشگاه هفت هزار و 500 دانشجو در مقطع کارشناسی، چهار هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دو هزار و 400 دانشجو در مقطع دکترا تحصیل می کنند.
شاقول با اشاره به وجود 373 کد رشته محل در دانشگاه اصفهان، خاطرنشان کرد: از میان این رشته ها، 71 رشته در مقطع کارشناسی، 183 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 119 رشته در مقطع دکترا ارائه می شود.
وی درباره صندلی خالی در دانشگاه اصفهان گفت: فقط در پاره ای از موارد، ظرفیت های پذیرش آموزش مجازی ( الکترونیکی) و پردیس دانشگاه (خود گردان) خالی می ماند همچنین در بعضی موارد ، برخی دوره های دکترا پذیرش ندارد.
منصور شریعتی مدیر برنامه ریزی و نظارت آموزشی معاونت آموزش دانشگاه اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه لازم است که بخش خصوصی و صنایع ما نیز در بخش آموزش، هزینه کنند، گفت: هنوز برخی از صنایع و کارخانه های بزرگ کشور به تحقیق های روز دنیا توجهی ندارند و دارای بخش تحقیق و توسعه نیستند.
' مجید مقدم ' مدیر دفتر استعدادهای درخشان و سرپرست دانشجویان غیر ایرانی هم تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه اصفهان را حدود 250 نفر اعلام کرد و گفت: این دانشگاه تلاش دارد با ارتقای سطح کیفی و رتبه های بین المللی خود برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی اقدام کند.
دانشگاه اصفهان با 72 سال قدمت دارای 13 دانشکده، حدود 14 هزار دانشجو و 650 عضو هیات علمی است.
ت/3011/ 2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.