به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین ' رمضانعلی معتمدی ' روز یکشنبه در نشست خبری افزود: مسجد باید مکانی برای گفتگوی بین مردم به ویژه جوانان و نسل جوان باید تا آزادانه صحبت و گفتگو کنند و از این طریق ارتقای فرهنگی رقم بخورد.
وی تاکید کرد: جذابیت های مساجد باید برای مردم افزایش یابد تا اشتیاق و حضور آنان در این مکان افزایش یابد. 
رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: شناسایی استعدادها و تقویت کارکرد مساجد از جمله اهداف کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان به شمار می‌رود.
وی گفت: از ظرفیت های مساجد آنطور که باید و شاید استفاده نمی ‌شود و بهره وری در این مکان مقدس بسیار پایین است.
حجت الاسلام معتمدی افزود: نبود ارتباط بین مساجد ایران با مساجد سایر کشورهای اسلامی از دیگر معضلات موجود است و حتی ارتباطی بین مساجد اصفهان و مساجد شهرهای خواهرخوانده این کلانشهر نیز وجود ندارد.
وی افزود: خدمات مساجد برای مردم باید بطور شبانه روزی باشد تا بتوانیم به طراز و استاندارد یک مسجد واقعی و اسلامی دست پیدا کنیم.
رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان خاطرنشان کرد: خدمات مساجد باید بطور شبانه روزی انجام شود تا بتوانیم به مسجد طراز اسلامی دست پیدا کنیم.
به گفته وی میانگین شرکت کنندگان در هر یک از کانون های فرهنگی هنری مساجد سطح استان اصفهان حدود یکصد نفر است.
حجت الاسلام معتمدی خاطرنشان کرد: برنامه های آموزشی کانون های مساجد در دبیرخانه استانی و کشوری انجام می شود و اهداف آن تربیت مربیان و استفاده از نیروهای توانمند است.
رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان تصریح کرد: یکهزار و 300 کتابخانه در مساجد استان اصفهان وجود دارد که هر کدام از آنها از یک هزار تا 250 هزار جلد کتاب دارند.
حجت الاسلام معتمدی در ادامه بیان کرد: تشکیل هیات های اندیشه ورز متشکل از صاحبنظران و کارشناسان مسائل فرهنگی اجتماعی و اقتصادی و همچنین راه اندازی پُرتال جامع فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان از جمله برنامه های اصلی این مجموعه برای سال آینده است.
به گفته وی در پورتال جامع قرار است به غیر از مباحث اداری مجموعه فعالیت های مساجد استان اصفهان در دسترس عموم قرار گیرد.
رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان خاطرنشان کرد: استفاده از فضای مجازی و ارائه محتوای خوب و به روز به مردم و به ویژه نسل جوان از جمله رویکردهای اصلی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان است.
حجت الاسلام معتمدی اضافه کرد: تاکنون حدود ۱۹۰ هزار نفر تحت پوشش کانون های مساجد استان اصفهان هستند و به غیر از اصفهان، شهرهای کاشان، فلاورجان و لنجان از بیشترین تراکم کانون های مساجد برخوردارند.
وی بااشاره به کمبود اعتبارات پیشنهاد کرد که در شورای برنامه‌ریزی شهرستان ها چاره اندیشی شود و بخشی از اعتبارات شهرستان به کانون های مساجد اختصاص یابد.
رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان درباره اینکه آیا اختلاف و کشمکشی بین کانون ها، هیئت های امنا و بسیج در مساجد وجود دارد؟ گفت: تاکنون پرونده ای در این ارتباط نداشته ایم اما یک شورای سیاستگذاری و حل اختلاف تحت نظر امام جمعه اصفهان برای رسیدگی به چنین پرونده هایی تشکیل شده است.
استان اصفهان دارای پنج هزار مسجد است که 2 هزار کانون فرهنگی و هنری در مساجد این استان فعال شده و در کنار سایر مراکز فرهنگی فعالیت دارند.
براساس اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، یک چهارم مساجد این استان دارای کانون فرهنگی هنری است و استان اصفهان در این زمینه رتبه اول کشور را در اختیار دارد.
ت / 6020 / 2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.