به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی حاجیان اظهار داشت: به دنبال واردات بز مورسیا با هزینه های هنگفت به داخل کشور از ابتدا تلاش کردیم در قالب یک پژوهش اقدام به تولید بز مورسیا کنیم.

وی با بیان اینکه بز مورسیا به خاطر تولید شیر زیاد و اینکه مقاوم به آب و هوای گرم و خشک است، پس از رسیدن به فناوری تولید بز سانن و آلپاین در برنامه تحقیقات پژوهشکده رویان قرار گرفت، ادامه داد: تولید این نوع بزها در راستای رسیدن علم به ثروت و اقتصاد مقاومتی است به طوری که با رسیدن به فناوری بز سانن و آلپاین سالانه از هر یک از این نژاد بزها ، یکصد راس بز تولید می‌شود.

مدیر مزرعه تحقیقات پژوهشکده رویان اصفهان با اشاره به اینکه با واردات انواع دام به کشور ضمن اینکه احتمال انتقال بیماری وجود دارد، تصریح کرد: همچنین در واردات، دام ها احتمالا به خاطر تغییر آب و هوایی از بین می روند و در این روش هزینه های هنگفتی صرف خرید این نوع دام ها می شد که در پژوهشکده رویان تلاش کردیم با شبیه سازی نژادهای مختلف بز بتوانیم به خودکفایی برسیم و از تمام این عوامل پیشگیری کنیم.

وی اضافه کرد:‌ پژوهشگران رویان موفق به شبیه سازی سه بز از نژاد مورسیا شدند و توانستند به فناوری های نوین تولید مثل بپیوندند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 818826
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.