به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس جعفریان پاظهار داشت: در هیچ کجای دنیا محصولات قاچاق را آزمایش نمی‌کنند تا اگر سالم بود وارد چرخه مصرف شود، در کشور ما نیز محصولات قاچاق معدوم می‌شود که در خصوص محصولات غذایی، دارویی و بهداشتی این حساسیت بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ درصد از بار بیماری‌های مزمن مربوط به تغذیه است و پیش‌بینی‌ها این است که در سال ۲۰۲۰ این میزان به ۵۷ درصد برسد، تصریح کرد: یک میلیارد نفر از مردم جهان دچار اضافه وزن هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: چاقی و اضافه وزن سوء تغذیه نوع دوم است و لاغری سوء تغذیه نوع اول است.

جعفریان تصریح کرد: یک عامل بسیار تعیین کننده خرید محصول در بازار قیمت محصول است، باید در جامعه مردم را به سمتی پیش ببریم که محصولات شناسنامه‌دار مصرف کنند.

وی گفت: حداکثر مجازات برای تولید کننده غیرمجاز بازدارنده نیست، تنها ۱۰ درصد محصولات آرایشی و بهداشتی تولید داخل است و بقیه آن نیز وارداتی است و از آن جا که مصرف این محصولات در ایران زیاد است بخش زیادی از آن قاچاق است و دومین کالای قاچاق کشور بعد از پوشاک، مواد آرایشی و بهداشتی است.

 

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 766445
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.