به گزارش ایرنا، ' مظاهر محمدی ' روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اولین کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان سال 88 برگزار شد و از آن زمان تا کنون هر ساله اجلاسیه شهدای طلبه و روحانی در اصفهان برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری این مراسم در روز 20 مهرماه گفت: سخنرانان این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاج صادقی جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه و آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان هستند.
وی خاطرنشان کرد: شهید شاخص امسال حوزه علمیه اصفهان حجت الاسلام و المسلمین سید حسن بهشتی نژاد است که در سال 60 به دست منافقین به درجه رفیع شهادت نائل شد.
فرزند شهید بهشتی نژاد نیز گفت: شهید بهشتی نژاد قبل از انقلاب از مبارزان و خطبای بنامی بود که سخنرانی مهم ایشان در هفتم محرم در منزل آیت الله خادمی در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شده است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا بهشتی نژاد اضافه کرد: شهید بهشتی نژاد پیش از انقلاب به علت فعالیت های انقلابی و مبارزات همواره تحت تعقیب ساواک بود.
وی به فعالیت های شهید بهشتی نژاد در دوران پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: ریاست دادگاه های انقلاب شیراز، امامت موقت نماز جمعه اصفهان و نامزدی مجلس شورای اسلامی از جمله فعالیت های اجتماعی و سیاسی ایشان است.
فرزند شهید بهشتی نژاد خاطر نشان کرد: قاطعیت در عین رافت اسلامی از مهمترین ویژگی های این شهید بزرگوار بود که منجر شد آیت الله دستغیب در نماز جمعه از ایشان تجلیل کنند.
وی با اشاره به نحوه ترور این شهید به همراه فرزند خردسال برادرشان توسط منافقین، گفت: منافقین دهه 60 همانند داعشی ها حتی به کودک خردسال نیز رحم نکردند و او را آماج گلوله قرار دادند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد ادامه داد: منافق ضاربی که سید حمید خردسال را به شهادت رساند در دادگاه می گفت اگر او را نمی کشتم در آینده فردی مانند عمویش می شد.
همچنین برادر شهید بهشتی نژاد نیز در این نشست خبری گفت: شهادت ریشه در فرهنگ انبای الهی، اسلام و عاشورا دارد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسین بهشتی نژاد با اشاره به فرارسیدن ایام محرم، تصریح کرد: شهادت ارمغان عاشورای حسینی است که شیعه با بهره گیری از آن نهال اسلام را آبیاری کرده است.
وی بااشاره به آغاز نهضت امام خمینی (ره) از محرم سال 42، اظهار کرد: بی شک اگر فریادهای امام خمینی (ره) در محرم سال 42 نبود این موج عظیم مردم برای برپایی حکومت اسلامی به راه نمی افتاد.
وی تصریح کرد: مقایسه نسبت جمعیت شهدای روحانیت در مقایسه با سایر اقشار جامعه نشان می دهد، روحانیت شیعه هر سخنی را که بر زبان آورده است خود پیشگام عمل به آن بوده و اگر سخن از دادن جان و مال برای دفاع از دین بر زبان می آورد خود در عمل به آن پیشتاز است.
این روحانی، تلاش علمی، تبلیغی و دینی، مجاهدت و مبارزه، خطیب توانمند، دفاع عمیق از انقلاب اسلامی و سخت کوشی در راه آرمانهای انقلاب اسلامی را از مهمترین ویژگی های شهید بهشتی نژاد برشمرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن بهشتی نژاد در 21 رمضان سال 60 همزمان با سالروز شهادت مولای متقیان به همراه برادر زاده خردسالش سید حمید بهشتی نژاد توسط منافقین ترور و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
این شهید روحانی در خانواده ای اهل علم دیده به جهان گشود و 10 سال از دوران تحصیلات دینی خود را نزد پدرشان آیت الله سید مصطفی بهشتی نژاد در اصفهان و پس از هجرت به قم از محضر آیات مشکینی، فاضل لنکرانی، حائری شیرازی، کسب علم کرد.
برادر دیگر ایشان حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی بهشتی نژاد سال 62 در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل شد.
حجج اسلام سید حسین، سید محمود و سید محسن بهشتی نژاد از برادران این دو شهید روحانی از روحانیون شاخصی هستند که در حال حاضر در اصفهان و قم در فعالیت های تبلیغی، علمی، اجتماعی و انقلابی حضوری موثر دارند.
اصفهان دارای یک هزار و 112 ایثارگر روحانی و 590 شهید طلبه و روحانی است.
بیشترین تعداد طلبه و روحانی شهید به اصفهان اختصاص دارد.
7134/ 2093 ** خبرنگار: محمد کامران ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.