به گزارش ایرنا، روابط عمومی دفتر نماینده فلاورجان در مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه به نقل از حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی، افزود: متاسفانه با کسانی که کانتینر کانتینر کالاهای قاچاق وارد کشور می‌ کنند، برخورد نمی ‌شود اما در یک مغازه کوچک که تعدادی لوازم یا تعدادی لباس قاچاق پیدا می ‌شود سریعا کالا را ضبط و برای مغازه دار، جریمه ‌های 2 برابری اعمال می‌ کنند.
وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد، قاچاقچیان کالا در مبادی ورودی با انجام تبانی اقدام به جا به جایی این نوع کالاها می کنند، افزود: با قاچاقچیان دانه درشت کالا که از این راه درآمدهای تیلیاردی کسب می کنند، برخوردی نمی‌ شود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی پیش از این نیز در این رابطه چندین جلسه برگزار کرده است و بار دیگر بصورت غیرعلنی به این موضوع خواهد پرداخت.
وی با اشاره به تاثیر مخرب ورود کالای قاچاق بر اقتصاد کشور گفت: یکی از مشکلات کنونی که اقتصاد کشور را با چالش فراوان مواجه کرده قاچاق کالا و ارز است.
موسوی لارگانی افزود: این مشکل جامعه را بسیار رنج می ‌دهد و به قدری حاد شده که رهبر معظم انقلاب به این موضوع ورود کردند.
وی اظهارکرد: قاچاق کالا و ارز، جامعه را دچار بحران رکود و معضل بیکاری می کند لذا رهبری در این باره فرمودند که هر کجا کالای قاچاق دیدید معدوم کنید.
نایب رئیس هیات تحقیق و تفحص از قاچاق کالا و ارز افزود: این به این معناست که ما مسئولان وظیفه خود را به درستی انجام ندادیم که رهبری چنین دستوری صادر می‌کند.
وی با اشاره به اینکه هیأت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز چندی پیش تشکیل شده و اعضای آن مشخص شدند، گفت: با شروع جلسات رسمی مجلس از هفته جاری این هیأت فعالیت خود را بصورت رسمی آغاز می ‌کند.
موسوی لارگانی با بیان اینکه اکنون مجلس شورای اسلامی و دولت، رسالتی بیشتر برای ریشه کنی قاچاق کالا بر دوش دارند، اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت باید بصورت جدی‌ تر به این موضوع بپردازد.
وی افزود: دولت و مجلس و همچنین قوه قضائیه اگر دلسوز نظام و تولید کنندگان هستند باید بصورت جدی و بدون هیچگونه اغماض و در نظر داشتن وابستگی به نهاد،‌ دستگاه یا جناح خاصی با وارد کنندگان این کالاها برخورد کنند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورت رسیدگی و برخورد قوای سه ‌گانه با قاچاق کالا و ارز، منویات و فرمان رهبر معظم انقلاب در این رابطه محقق خواهد شد.
وی افزود: بنابر فرموده رهبری، واردات کالاهایی که توان ساخت و مشابه آنها در داخل وجود دارد حرام شرعی است و باید از ورود آنها جلوگیری شود.
موسوی لارگانی اضافه کرد: در این رابطه فتوا صادر شده و اطاعت آن واجب است و باید جلوی ورود کالاهای مشابه خارجی که در داخل کشور تولید می‌شود، گرفته شود و در این صورت اقتصاد کشور مقاوم خواهد شد.
کل پرونده های مربوطه به قاچاق کالا و ارز در استان در سال گذشته 6 هزار و 123 فقره به ارزش بالغ بر یکهزار و 570 میلیارد ریال بود و چهار هزار و 877 نفر از جمله 40 زن در استان، سال گذشته در پیوند با قاچاق کالا در قالب 9 باند دستگیر شدند.
براساس اعلام استاندار اصفهان، 83 درصد از کشفیات توسط نیروی انتظامی، 70 درصد توسط اداره کل اطلاعات و مابقی به همت سازمان صنعت و معدن، بازرسی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه ها انجام شد.
براین اساس از از ابتدای سالجاری تاکنون نیز پنج مورد انهدام کالای قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون تومان در استان اصفهان انجام شده است.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.